-
Taskyyyy
Witam, mam pytanko - mam aktualnie 122 lvl palka i nazbierałem 70 punktów taskowych co za tym idzie każdy następny task z tego przedziału będzie mi dawał boss pointa, rozkminiłem sobie że porobię teraz te taski do 130 żeby chociaż parę tych punkcików wpadło, bo z tego co wiem może być to dla mnie opłacalne, i tu się pojawia pytanie, jakie taski robić z tego przedziału do 130 lvlka, żeby w miare szybko wpadły te punkty, żeby nie bylo waste, przynajmniej na zero albo jakiś proficik nieznaczny zawsze mile widziany, mam zrobione gsy i lizardy po 3 razy więc one odpadają. Prosilbym o dokładne wskazówki typu gdzie najlepiej to bić, jakiś przybliżony czas ile może mi zająć wbijanie tego taska, jaką amunicję wziąc. I jeszcze pytanko na co potem te boss pointy najlepiej wtopić z bossów na 130+? Żeby było profffitowo? Dziękówa i pozdro :)
-
Fire/energy wall i nightmary powinieneś na 0 wychodzić jak boszki spadną to profit, tylko szybko dobijaj je bo niezle uciekają:D
-
Nighty to lipa, chyba że boszki spadną(mi spadły 2 na 1 tasku, a na 2 i 3 w ogóle).Choć bije się je szybko(bo nightmare+nightmare scion zalicza też).Możesz robić werewolfy, dla palka to zawsze profit.Albo hellspawny, ale je się długo bije :D
-
Polecam Quary na Sunken. ~2h na taska, w ~6h masz 9 punktów - robię to aktualnie ~120 MSem i idzie na prawdę ładnie - możesz bić nawet te najsłabsze wtedy task leci migiem (wliczane są wszystkie rodzaje quar poza scoutami).
-
Helspawny wcale nie tak długo. Mniej niż behe czyli jak hydra albo krócej
-
A gdzie się bije warewolfy? Zawsze protif brzmi ciekawie ;>
I co do hellów, jaka techniką? z wallami czy jak?
-
Hell'e jakoś mi się nie widzą, najszybsze punkty będą na Quarach i Werewolvach, zrealizuj najpierw te opcje.
-
Were na Vengoth jest cave z ~15 mobami, ale jest to raczej cave na 1 osobę, bo 2 to już tłum.
No i na were obowiązkowo rust removery, bo bez tego dupa :P
-
A jak znalezc ten cave? Jak je ciorac crystaline arrows po prostu ?:> Albo prismatici?
-
Tam w sumie tarcza byłaby dobra, często będziesz w zwarciu bił.
A co do jaskini to pomarańczowa strzałka :
http://i49.tinypic.com/2rqg80k.jpg
-
Tarcza raczej mus, bo summonują war wolfy i dość ciasno tam jest.
Dla ułatwienia możesz parę fire fieldów wziąć, ale na tym lvlu tam nie będziesz mieć raczej problemów :P
-
Dzięki za rady, narazie skatuje 3 razy quary, potem ogarne może te warewolfy zobaczymy jak to sie potoczy, elo pozdro dzięki!:)
-
Co do werewolfi to ja tam letałem bez tarczy, nie jest potrzebna, tam jest imo dużo miejsca.Cave ofc dla 1 osoby, bo 2 to już dużo.Ale miejsce rzadko odwiedzane.