Siema, mam 135 rp i chciałem się przejść na kopalnie svar (100/80 skill) będzie to opłacalne? A i dokładnie co trzeba zrobić do której misji i jak dojść bo na kopach nigdy nie byłem i jestem niezorientowany.
Wersja do druku
Siema, mam 135 rp i chciałem się przejść na kopalnie svar (100/80 skill) będzie to opłacalne? A i dokładnie co trzeba zrobić do której misji i jak dojść bo na kopach nigdy nie byłem i jestem niezorientowany.
ŻADNE WASTE
Ice Island do przedostatniej misji (tutaj się moge mylić, w spoilerze doczytaj do momentu aż będzie trzeba iść na kopy i będziesz mógł otwierać bramkę questową) + fajnie zrobić elevator quest na windy, to jest jakieś 30 minut biegania tylko.
Co brać?
Mycological bow + crystalline arrows (nie pamiętam nazwy, ale te arrowy od 90) albo też jakąś dobrą kusze (crystal crossbow) + prismatic bolty.
No i tarcza + 30 assasinek na wybijanie wejścia pod schodami.
Poty: 20 gsp + 300-350 smp i do tego e walle/fire walle - powiedzmy 50 energy i 60 fire wystarczy (fire na nightmary i destro, a energy na behe i plaga).
Biegać możesz po poziomie +2 od ghaza (najnizszego) albo po kółeczku nad ghazem (tu będzie chyba najpewniejszy profit ale nudno jest).
Na tym +2 powoli musisz chodzic i wybijać mary w pierwszej kolejności bo wkurwiające są te ataki za 300+
Jeśli chcesz to omijaj demce, chyba że masz farta to coś spadnie i będzie + ale nie polecam bić na tym levelu jeszcze bo gdy się dołączy coś innego to waste duże
zrobiłem questa. ale nie wiem na których poziomach expić, bo w ogóle nie znam terenu. mógłby ktoś mi pomoc i napisać gdzie? i najlepiej jaki biegać żeby był najlepszy exp i profit?
Jak ja tam byłem wieki temu to we 2 mary i destro gdzieś na początku po pozbyciu się losta. Ale z wallami możesz spokojnie iść dalej moim zdaniem. A profit i xp to już głównie fart i ogar. To nie roty gdzie się nie da zjebać. Tu może być na prawdę ciężko czasami
Te kółeczka nad ghazbranem to dobry pomysł, tam gdzie są nighty/pluge/behe/destro - zawsze profit miałem.