Witam.
Chciałbym się zapytać jakie poty na 52lv rp będą bardziej efektywne zwykłem stron mana poty. chodzi mi głównie o robienie enchanted spearow.
Co jest bardziej opłacalne mp czy smp?
Wersja do druku
Witam.
Chciałbym się zapytać jakie poty na 52lv rp będą bardziej efektywne zwykłem stron mana poty. chodzi mi głównie o robienie enchanted spearow.
Co jest bardziej opłacalne mp czy smp?
Mana potiony wychodzą taniej.
mp lub tanio kupione life ringi lub softy
softów raczej nie kupie za mało kasy chce tylko w ostatnie dni pacca zwascic kase na palku którym gram od święta teraz a tak stoi na offline a enchanted speary selnać
tylko że za dużo nie zarobisz robiąc to na mp ;p
jedyny opłacalny sposób to softy, nie oplaca się w to bawić
nie musi się opłacać bo nie gram często tym palkiem a jak pogram to jakoś na + wychodzę niezależnie czy facc czy pacc for fan:D a enchanty na hibernie szybko schodzą nawet po 250 za jeden:D
Zalezy tez na czym expisz, jak na slabszych mobach to lepiej MP, bo wychodzą taniej, a jak próbujesz swoich sił hardcorowo na czymś lepszym to smp.
Nie warto dla zaoszczędzenia kilku GP marnować capa, który na magach i paladynie jest wielkim problemem na mniejszych levelach.
Kupuj SMP
smp, bo cap.
chodziło mi o robienie enchanted spearow jak ktoś by nie czytał, bardziej opłacalne do tego są mp na 124mp 36 enchanted spearow wychodzi zrobiłem żeby mlvl podbić i sprzedaje es i zwraca mi sie za potki i z 1k+ jestem heh ale zalezy od serwera na hibernie spokojnie po 250 zejdą a na neranie np po 140gp chodzą
Używaj SMP i tak, bo na 100 doładowanej many przez nie płacisz (uwaga) aż 3 gp drożej niż używając MP. Dla mnie szkoda nawet czasu używać MP na robienie enczantów a co dopiero na expa.
na 52 mogę sobie poświrować zwłaszcza że gram kilka h palkiem na miesiąc a jak expie to Composite Hornbow + onyx arrow
http://tibia.wikia.com/wiki/Money_Spent_Per_Mana
im mniejszy potion, tym bardziej opłacalny, life ringi tańsze niż 550gp są bardziej opłacalne od softów.