Hello.
Czy posiadając oryginał Skyrim, mogę wgrać na niego pirackie dlc typu dawnguard? Czy będzie to działać? Oczywiście czysto hipotetycznie.
Wersja do druku
Hello.
Czy posiadając oryginał Skyrim, mogę wgrać na niego pirackie dlc typu dawnguard? Czy będzie to działać? Oczywiście czysto hipotetycznie.
Może być ciężko ze względu na wymagane połączenie ze steam. Mógłbyś spróbować zrobić coś takiego w trybie offline tylko nie wiem czy nie zostawiło by to jakiegoś śladu, który byłby potem podstawą do jakiegoś bana. Najbezpieczniej byłoby usunąć oryginał i ściągnąć podstawkę wraz z dodatkami.
Problem w tym, że ściągnięcie kompatybilnych dodatków z podstawką jest mało możliwe :(
jak sie dobrze orientuje to lekko można , kwestia wrzucenia odpowiednich .esm/.esp/tekstur/meshy i tak dalej ;d
Jeszcze pytanie z innej beczki. Czy jak kupię 2 dlc keye i aktywuję na steamie do skyrima, a jeden dodatek zainstaluje z płyty to nie będzie problemu?
A drugie pytanie, czy mogę odpalić skyrim + 3 dlc tylko w tej samej wersji językowej, czy po prostu niektóre nazwy i dialogi będą po angielsku?
@top: nie jest to mozliwe
@up: nie bedzie problemu