witam mam do was pytanie na 1 poziomie tomba horestic na jakim lvl mozna sie udac drutem ?
a i czy jest to zaludniony resp na takich serwerach jak np. aurora aurera?
Wersja do druku
witam mam do was pytanie na 1 poziomie tomba horestic na jakim lvl mozna sie udac drutem ?
a i czy jest to zaludniony resp na takich serwerach jak np. aurora aurera?
Kolego nie wiem jak ed ale msem tam od 25 mozesz siedziec, czy zaludniony? raczej nie zalezy od servera ale przewaznie tam lataja ludzie na sam dól na bossa, tak ze spokojnie mozesz tam latac nawet od 20 albo odkad tam masz strike jakis 12/13 lvl chyba jest i potem 18 jakis tak? i tam po prostu se latasz :) od 15 mozna powiedziec ale jak sie boisz ze padniesz to proponuje 25/26 z ta rózczka + strike i kosisz :) wavy etc. :)
tu masz wszystko:
http://torg.pl/showthread.php?421780...lestwo-Profitu
#Lykasz jak się promuje xD
Ogólnie możesz tam chodzić od 15-16 bodajże jak masz flame strike. Uważaj na hieny, bo niskim lvl bo potrafią szybko dogonić i mocno wykurwić xd
#Edit:
Na aurorze po samych tomb servantach na -1 mało kto biega. Dalej z poziomami nie wiem jak bo jedynie bylem jeszcze na -4,-5 też nikogo przeważnie nie było.
dzieki dzieki panowie a wlasnie dzieki za poradnik na prawde bardzo fajny ;)
kur... ile trzeba zabic tych honour guardow zeby sie te nowe potworki zrespily... irytujace to jest, pomoze ktos ?