Dam rade na quarah w yalaharze ed 44lvl i 44mlvl z eq: spirit cloack, p legi, spellbook of engleteiment, Springsprout Rod
Wersja do druku
Dam rade na quarah w yalaharze ed 44lvl i 44mlvl z eq: spirit cloack, p legi, spellbook of engleteiment, Springsprout Rod
dasz radę, ale to strata czasu. Ani expa nie będzie, ani loota.
down:
no to chyba oczywiste, że mowa tu słabszych -,-
No na predatorach to rady nie da bo go mają na hita... Jedynie te słabsze mantainy ale to już sensu nie ma.
Predator 2 strzały i gleba.
Zamiast tego dragi lepiej i bezpieczniej.
Proponuje bić jak taski lecą.
a coś profitowego dla ed na takim poziomie? dragi odpadaj mnóstwo osób tam siedzi, a tomby mnie nie przekonują, tak z 10k/h jak da rade
Ancienty mozesz spokojnie buchac do 60~ :) profit fajny+ taski mozesz robic
Ancienty task od 50, może zobaczę ale według mnie bardziej sorkiem tam można chodzić, a coś bardziej lajtowego? bez ryzyka zgonu.
A na hive jak by było?? o zgon pewnie łatwo a jak tam z kasa i expem? i jakie taktyki?
a ja polecam bardziej przeglądać forum...
http://torg.pl/showthread.php?421780...lestwo-Profitu
A ja przypominam ze tomb nie zawsze jest otwarty niestety.
jak ci za bardzo nie zależy na expie, to idź na mamuty. exp szału nie ma, ale na 3 taski 60k profitu miałem. Jak masz life ringi to manasy praktycznie nie idą i ryzyko zgonu też raczej zerowe
Na lodowcu biłeś mamuty czy może jak się idzie na obozy barbarzyńców?
Quary można pobić nawet Predatory ale to bardziej dla zabawy, korzystając oczywiście ze ścian i bomb a może nawet z krzaków, jak się znajdzie dobrą miejscówkę gdzie wystarczy jeden krzak rzucić żeby się zblokować to można całkiem przyjemnie i bezpiecznie tam pobić raczej z waste chociaż jak przyfarcisz z jakimś skull helmetem to będzie git :)