-
profit hunts
Gdzie mozna narobic troche hajsu i expa na 95 lvl palkiem ze skillami 100/85 , eq max i assassinki :). Tak zeby bylo z 20-30K profitu na jeden wypad. Oczywiscie bede sam. Powiem ze np frosty , hydry to zalezy od loota a przewaznie jest kasa,mieso. Lich hell, szalu nie ma duzo ludzi, lizardy zao tak samo duzo ludzi brak konkretnego loota.
-
To idź na green djiny , potrzebny blue djin quest . Tam z samych kamyków będzie profit , czasem smp spada , jest food , rsy jak chcesz z nich bić to także wypadają , po 15k gp można wynieść i do tego szmatki ( do 10 na hunta można mieć ) po 2-5k chodzą więc super ; ]
-
hmhmhmhm zaiste, mozna prosic o wiecej porad na ten temat?:>
-
podobnym palkiem duzo z gsow na goromie nawet wynosze, na 1800 boltow mam jakos 3 k army/legi i 2 silki + w pizdu plate armorow/two handedow/steel helmetow(postman przydatny) i z 16k w samej kasie
+task sie robi
-
-
1 załącznik(ów)
Co do osoby, która pisała o djiinach to racja - robisz blue djiin quest'a - od 40lvla, przy okazji będziesz mógł items sprzedawać ;)
Co do miejsca to Załącznik 289780
-
ja z doswiadczenia polece Ci wyrmy. Ogolnie jak nie posypie to nigdzie profitu miec nie bedziesz takiego, ale wyrmy to najbardziej profitowe potworki z tych na Twoim lvlu mozliwych do bicia (tj. cos pokroju dli, frostow itp). No chyba, ze dasz rade dojsc i bic choseny to z nich napewno bedzie lepiej ;p. A gdzies od 120-130 na serpenty sie wybierz na banute lub gorome, a tez powoli juz z fire wallami bedziesz dawal rade bic ghastly dragi a tutaj jaki profit jest to ci sie w pale nie miesci :>
-
Drillwormy. Nawet z ca ZAWSZE profit
-
choseny to za mocne moby na jego lvl.
Ze swojego doświadczenia polecę ci wyrmy drefia/lb , zao parne pola, destro z fire walami, helle powierzchnia z e wallami.
oczywiście wszystko z KUSZĄ i PRISMATICAMI
-
Oczywiście lepiej jest z łukiem(np. myco albo warsinger) i c arrow.
-
wbij ten 110 i idz na arene zao oddaj te 10 tomów i coruption holes, wyrmy na darashii na lewo od miasta podrodze na necromancer questa
dla lubiących hardcore to deeper banuta i kopy svar ale cięzko samemu
-
bierzesz fire walle i śmiało na choseny imo
-
Destro z wallami gdzie bić i jak z kasą i expem tam? Bo mam podobny lvl i może sprawdzę ;p