-
Forbidden Lands-Gs
Witam
Chciałbym sobie pobić gs-y na Forbidden Lands ale nie wiem czy dam radę do nich się dostać. Czy spotkam beche po drodze? Jaką obrać drogę do jaskini gs-ów? Kolega mówił że najmniej mobów spotyka się idąc przy murku.
ps. Rp 88 99/82
Z góry dziękuje za odpowiedzi
-
1 załącznik(ów)
Przy murku mala szansa na behe (jak bedzie maxymalnie wystawiony na lewo to ci wyjdzie) ale strasznie duzo earth elementalow (ktorych nie lubilem jako knight , moze palkiem bedzie ci lepiej) , ogolnie po kilku wypadach wywnioskowalem ze najlepiej dla mnie bylo kliknicie na mape i biegniecie do dziury z hastem , po kilku wypadach znajdziesz najlepszy dla siebie sposob , na pierwszy raz idz przy scianie
tutaj mapka z pamieci z zakresem wystepeowania behemotow
Załącznik 289619
-
Ja robiąc questa szedłem maksymalnie z lewej a i tak dwa razy napotkałem behemoth'a, także na spotkanie z pojedynczym osobnikiem się przygotuj.
-
Boh i haste i spokojnie biegniesz go. A na odległość zwykle wystarcza utura z głupich ench
-
Pobiegłem "na jana" i musze powiedziec ze największy problem mialem z Carniphila-mi co paraliżowały jak głupie(co dwie-trzy tury para, jak dwie to co ture). Beche rzeczywiście był lurnięty ,ale ubilem go ze stealth ringiem. Dzięki za odpwiedzi :D