Ma ktos moze konto na zalukaj i zechcialby sie podzielic ?
Bede wdzieczny ja i moj tata ktory nie moze zyc bez tego serwisu a nie chce mu sie isc do banku wyslac przelewu :P
Wersja do druku
Ma ktos moze konto na zalukaj i zechcialby sie podzielic ?
Bede wdzieczny ja i moj tata ktory nie moze zyc bez tego serwisu a nie chce mu sie isc do banku wyslac przelewu :P
2013 rok a wy dalej kupujecie premium gdzie w google jest setki do wszystkich serwisów za darmo xd
Konto da sie zawsze odzyskac
Jestem tego najlepszym przykladem
Sam pol roku temu stworzylem konto VIP na zalukaj
Uwaga.
Jest to konto publiczne
-czyli maja dostep wszyscy
Zainteresowani
Wprawdzie raz w miesiacu ktos kradnie konto - czego nie rozumie bo kiedys komus takimu sie waznosc tego konta i tak skonczy i bedzie musial je doladowac
Odzyskanie konta zajmuje mi 3min.
Jaki jest warunek?.
Logujesz sie ogladasz miesiac nastepnie doladowujesz konto na miesiac (11zl) czyli juz nic nie tracisz
A nastepnie ogladasz przez pol roku i znowu doladowujesz na 1miesiac
To bardzo uczciwa propozycja
Konto dziala i ludzie sobie chwala
Nie dowiarka podaje tutaj dane
Loging. bohdan125
Haslo. osama125
Na inne pytania odpow. na gg (num. w opisie konta na zalukaj)
Zapraszam do ogladania
(A temat mozna zamknac)
Pozdrwiam Bogdan
Jak odzyskujesz te konto, e-mailem? Bo chyba to jest złoty sposób na zalukaj, bo tam e-maila nie można zmienić.
Dzieki stary, jestes miszczem. :}
Konto do 2015, będzie co oglądać :) Dzięki stary!
Najlepsze na zalukaj jest to ze do konta w tym samym momecie moze sie logowac kilka nascie osob i nic ie nie dzieje
Na innych serwisach to jest nie mozliwe
Sam kozystam z tego serwisu (puszczam dziecia bajki a tv za pmoca mojego mk808) - raczej jestem zadowolony
1.5 miesiaca sam zailalem konto
Z czasem nabralo popularnosci i jakos to sie kreci
P.S
Nikogo nie zmuszam do doladowana - licze tu na uczciwosc uzytkownikow
Najpierw ogladaj -potem doladuj
Miałem tam admina kiedyś pfff.
Łapcie:
Login: bella4
Hasło: bella4
a to jest zalukaj.tv a nie .pl choć odnośnik też działa
no mi np. nie zawsze się chce szukać na googlach bo jest to często uciążliwe, w wielu serwisach filmy nie działają lub wymagana jest rejestracja
2013 a wy dalej uwazacie ze wydanie kilku złotych w internecie to coś strasznego
/anyway, sam wiele razy miałem na zalukaj premium, ale od jakiegos czasu ogladam filmy na Noobroomie+napisy z subscenes,com i jest ok, a seriale na zalukajj bo do tego nie trzeba premium ;p
Nie chce tworyzc nowego tematu archeologiem nie jestm ma ktoks jakies aktywne konto?
2013, a Wy dalej płacicie za oglądanie online.