Witam posiadam płytę główną: 4COREDUAL-VSTA/A/ASR z asrocka, zasilacz 350w czy to da radę uciągnąć mi geforca 8800gt?
Wersja do druku
Witam posiadam płytę główną: 4COREDUAL-VSTA/A/ASR z asrocka, zasilacz 350w czy to da radę uciągnąć mi geforca 8800gt?
Zalezy jaki to zasilacz, chociaz 350w to i tak chyba troche za malo.
większość zasilaczy Modecom znajduje się na czarnej liście więc osobiście odradzam.
Akurat feele to dobra partia modecoma. Uciągnie!
Akurat feele 1 i 2 są na czarnej liście, a trójka widocznie wystarczająco często się trafia dobra aby tam nie trafić, ale nie warto ryzykować.
Po pierwsze: zasilacz za okno, kup nowy. Jakaś dobra 400 powinna starczyć jeśli nie masz procesora wymagającego własnej elektrowni(jestem na telefonie to nie sprawdze co da się u ciebie włożyć)
Za okno i jeszcze kilka metrów pod ziemią.
I mówi to człowiek, który feel'owi zdaje się 2jce zawdzięcza pójście kompa z dymem.
Tak tylko piszę, w razie, gdybyś stwierdził, że szkoda Ci kasy na nowy zasilacz.
mi na feelu 1 400 czy 500 komp padał, po wsadzeniu nieblacklistowego noname 200 ciągnął najgorsze gry ;d
ja miałem dwa Modecomy 450W i oba po jakimś czasie okazały się wadliwe więc coś w tym musi być. Wymieniłem na Chiefteca i od 2 lat wszystko śmiga