Witam, moje pyanie jest czy jak np nie bede robil tasków do 130 i potem poiedzmy ze chce taski robic ss i medusy czy moge je brac wnieskoczonosc? i czy zanie dosaje pkt i potem boss pkt czy jak to by dzialalo?
Dam REP za wyczerpujonca odpowiedz :D
Wersja do druku
Witam, moje pyanie jest czy jak np nie bede robil tasków do 130 i potem poiedzmy ze chce taski robic ss i medusy czy moge je brac wnieskoczonosc? i czy zanie dosaje pkt i potem boss pkt czy jak to by dzialalo?
Dam REP za wyczerpujonca odpowiedz :D
do 130 robisz wszystkie taski (łatwo wbić pkt), oraz łatwo wpada kasa, potem od 130 robisz taski w nieskończoność, jednak jak jest z tymi punktami itp to nie wiem :)
tak. możesz robić tego taska w nieskończoność. kończysz go, dostajesz boss pointsa i punkty grizlliego.
ot cała wyczerpująca wypowiedź
tę całą wyczerpującą odpowiedź ma wiki, a przy okazji może natrafisz na słownik języka polskiego...
@down
Blanteq też nie mieszka w Polsce, a jakoś pisać umie...
Nie mieszka w Polsce kolega Rodenos ,trochę wyrozumiałości.
650 hydr, nie 800 ;c
@2up
800 to jest Serpent Spawnów, a Hydr jest 650.
No właśnie o to mu chodzi ,że nie ma 100 pkt , może z 50 ma ,z tego co wiem... Chce on więc dobić resztę na ciekawszych miejscach . Czy jest to możliwe ? Takie chyba miało być pytanie.
Oczywiście Patryk ,że się da . Taski powyżej 130lvla bierzesz w nieskończoność , a boss pointa wykorzystujesz na czym chcesz , ale ja bym bił tego bosa jakiego robiłeś taska , taka mała loteria i porównanie : z czego lepiej sypie ;D
Dobra dzieki, i nie mushe pishac po pohoslku prawidlowo ;x