Siema, zobaczcie ten filmik, youtube, watch?v=WpkJDTgKgZk -zajebiste tyle powiem! :D Jak myślicie koleś sam zrobił do dice bota, czy jest to jakiś pro/elo zaawansowany skrypt do już istniejącego jakiegoś bota?
Wersja do druku
Siema, zobaczcie ten filmik, youtube, watch?v=WpkJDTgKgZk -zajebiste tyle powiem! :D Jak myślicie koleś sam zrobił do dice bota, czy jest to jakiś pro/elo zaawansowany skrypt do już istniejącego jakiegoś bota?
Hahah ; P Widziałem go na Caście. Jest to na świecie Aurora. Ten typ to musi być jakimś dobrym informatykiem/skrypterem żeby coś takiego zrobić. Pewnie to robił kilkanaście dni ; P. Wydaje mi się, że typ sam musiał robić Dice Bota, ponieważ z tego co orientuję to teraźniejsze boty nie dały by z takim czymś rady ; P
Wbrew pozorom nie jest to takie trudne do zrobienia :) AutoIT zaprasza :D
Wyobrażam sobie wkurwienie, gdy stawiasz takiego 'bota' a przychodzisz a tu nie ma całej kasy bo się zbagował i wystarczyło pisać PayOut XDDDDDDD
Myślę, że to nie skrypt a ktoś napisał bota od 0 :)
Poza tym, ta postać już ma delete.
Pewnie całe depo dawało raporty :D
Ale w jaki sposób bot jest w stanie "wyrzucić" mniejszą/większą liczbę? To nie działa losowo? Nie ogarniam tej czarnej magii.
to nie o to chodzi ; d
chodzi w tym o to że masz full afk dice, to znaczy, gosc ci rzuca kase, bot zabiera, ktos pisze high na przyklad, bot ci losuje, jesli wypadnie od 1-3 to pisze "sorry not this time", a jesli 4-6 to że wygrałeś, jeśli payout to ci wypłaci.
0 oszustwa ; d
Jest to skrypt do ibota i red bota pro, jest dostępny w sprzedaży w tym temacie http://tibiaredbot.pl/showthread.php?tid=3495 z tego co słyszałem to chwalili, nie banują za to i już na każdym serwerze tacy stoją ;)