Dlaczego od ponad godziny mam cały czas error 200002 i disconnect?
Wersja do druku
Dlaczego od ponad godziny mam cały czas error 200002 i disconnect?
ponieważ dzisiaj coś tam robią i włączą serwery później.
cytuję: "Due to some technical difficulties, the server save for all game worlds will take longer than usual today. We apologize for any inconvenience this may have caused."
Biedna gimbaza bez tipjii nie wyczyma... No comments
Nick adekwatny do wypowiedzi.
Jak łatwo ludzi sprowokować... ;)
Co do tematu: na tibia.com w newsach zwykle takie rzeczy od razu sie pojawiaja. A w ciagu godziny mozna samemu to sprawdzic, a nie liczyc że torgowicze odwala za niego "brudną robote"...
I jeszcze komentarz co do warna: jesli juz to robicie to róbcie to porządnie. Dlaczego? Ot: "II. Zakładanie nowych tematów
a. Zanim poprosisz o pomoc na forum, spróbuj rozwiązać swój problem na własną rękę. Pomocne mogą być: FAQ, stare tematy, artykuły. Powinieneś skorzystać także z opcji “Szukaj” - zarówno na forum, jak i poza nim (googluj!)." - o czym pewnie niektorzy zapomnieli. Zakładanie trzech tematow niemal obok siebie opisujacych niemal ten sam problem ("mam palka lvl50 skille 90/80 - gdzie expic" oraz "mam palka 53lvl, skille 91/83 - gdzie szybko expic") jest niezgodne z w/w punktem. A odpowiedzi na takie pytania sa zwykle takie same, lub zawieraja odnosnik do innego tematu - bo ktos odwali za zalozyciela tematu gówniana robote.... Na warna mam wyczesane jakby co, moge dostac i 10 jesli szanownemu modowi sie to podoba ;)