Witam poszukuje starej gry jeszce z dzieciństwa a chodzi tu o Spikeout poszukuje emulatora oraz działającego rooma:) jeżeli ktoś zna lub wie skąd mogę pobrać działające to pisać na pw lub w temacie:D
Wersja do druku
Witam poszukuje starej gry jeszce z dzieciństwa a chodzi tu o Spikeout poszukuje emulatora oraz działającego rooma:) jeżeli ktoś zna lub wie skąd mogę pobrać działające to pisać na pw lub w temacie:D
tak tylko emulator mame nie widzi tego rooma już próbowałem takiego rooma ściągać
A sciągnąłeś ten bios neogeo?
Tak wypakowałem emulator w ogóle go nie widzi z innymi roomami nie ma problemu.Tylko problem z roomem Spikeout
refresh
a ja mam pytanie, znacie jakis czysty link neogeo emulator?
do starych gierek ja zawsze używałem tej strony
http://www.coolrom.com/
Jeszce szukam jednej gry ale tu jest mały problem bo nie pamiętam jak się nazywała ale wiem że są 2 części na pewno jedna rozgrywa się na statku druga w wieżowcu gramy agentami do dyspozycji mamy różnego rodzaju bronie butle z gazem itp.A jeszcze pamiętam że np jak się biegło to w trakcie biegu wyskakiwał jakiś przeciwnik albo przeszkoda i trzeba było albo ruszyć gałka albo nacisnąć przycisk żeby pokonać lub o minąć jak się to nie udało trzeba było włączyć z tymi przeciwnikami jak ktoś znajdzie to proszę o nazwę i czy jest możliwość zagrania w ta grę na jakimś emulatorze.