Znacie jakąś fajną stronkę z materiałami typowo pod maturkę podstawową?
Ewentualnie może być kilka stron podzielonych na programowanie w C++, Excel i Access.
Wersja do druku
Znacie jakąś fajną stronkę z materiałami typowo pod maturkę podstawową?
Ewentualnie może być kilka stron podzielonych na programowanie w C++, Excel i Access.
troche poza tematem, ale po co Ci informatyka na maturze ?
jak chcesz isc na informatyke na studia to sie matma i fizyka zajmij, dobrze by bylo tez do angielskiego przysiasc
/down
jak juz zdawaj rozszerzona, nie jest trudna, a podstawowa to gowno =)
/2xdown
nie do konca, uklady scalone i prad staly przewijaja sie przez pare semestrow, sama w sobie fizyka tez nie do konca jest tylko w 1 semestrze, na slaskiej jest to rozdzielone, pierwszy semestr- cwiczenia, drugi- labolatoria
poza tym imo warto uczyc sie tej fizyki, nawet nie dla niej samej, ale dzieki zadaniom z fizyki latwiej jest sie potem przystosowac do rozwiazywania zadan z innych dziedzin
Nie gadaj mu bzdur, fizyka na informatyce na politechnice to jest jeden semestr fizyki.
Niech zdaje co woli -.-
Trololo XD mówisz bzdury i to co szkola uczy to bzdury
Pozdrawiam
programista z paroletnim doświadczeniem na rynku~~
@topic
Algorytmy, podstawowe pojęcia ( ostatnio były konwersja na systemy liczbowe, głównie na szesnastkowy/binarny/inne ), jakiś język ( ja sobie javę wybrałem ;d )
Jeżeli ktoś chce iśc na studia i nie zdaje informatyki "bo się nie opłaca" to pozdrawiam XD
www.infa.phorum.pl < --- forum ze wszystkimi arkuszami z próbnych, poprawkowych i głównych.
No ja na maturze nie zdawałem informatyki, matura z tego przedmiotu to gówno i nie chciało mi się zaprzątać tym głowy, zwłaszcza że do niczego by mi się to nie przydało. Aktualnie jestem na drugim roku informatyki. I co w związku z tym?
Bez flejma, ale ciekawe jest to co mówisz, bo o ile pamiętam z innych twoich postów, to masz jakieś 18-19 lat. Chyba, że od podstawówki utrzymujesz się z pisania programów, to spoko. (chyba, że coś pomyliłem z twoim wiekiem, to sorry)