-
Co czytać?
Szukam jakiejś książki, powieści z której bohaterami można się zzyć. Fantastyka mi się trochę przejadła.
Ostatnio, choć bardzo mnie to dziwi, zachwyciłem się 'Lalką' Prusa, naprawdę daaaawno żadna książka mi się tak nie podoboła.
Nie mam dużych wymagań, byle nic nudnego.
-
trudno chyba polecić komuś jakąś książkę, nie wiedząc czego ten ktoś chce. jest masa dobrych książek, więc śmiało można powiedzieć - pierwszą lepszą. jak nie chcesz fantastyki to może sci-fi? polecam dzienniki gwiazdowe Lema. a może Sherlock Homles? albo coś od Cobena, który pisze całkiem fajne, lekkie kryminały.
-
Trylogia ojca chrzestnego, trylogia milenium, martin eden, dan brown ma interesujące książki. Na dobry początek te lektury zajmą ci trochę czasu :)
-
Może coś z uniwersum Gwiezdnych Wojen? Szczególnie polecam Trylogię Thrawna, imo jedna z lepszych w tym uniwersum.
-
o tym Milenium nauczycielka ciagle rozprawia z kolezankami w klasie, więc może być dobre. Może jakiś horror, np. Kinga? Mi sie strasznie dobrze czytało Miasteczko Salem, choć niedługie specjalnie, ale wciąga ;)
-
Ja poleciłbym coś Mastertona. Ostatnio się wciągnąłem w jego twórczość. Może Manitou, czy też jedno z nowszych Czerwony Hotel.
-
"American Psycho" Ellisa.
-
Pan Lodowego Ogrodu Grzędowicza
Faktotum Bukowskiego