Heja.
Ktoś zna jakieś oficjalne lub mniej przyczyny dlaczego od wczoraj ani strona ani gra nie chodzą? :(
Wersja do druku
Heja.
Ktoś zna jakieś oficjalne lub mniej przyczyny dlaczego od wczoraj ani strona ani gra nie chodzą? :(
wtf, przed chwilą na Wescie skończyłem grać 3 i mi działa, strona to samo : o
wszystkim działa tomek xD
napisz co ci sie konkretnie dzieje;d
Strona: http://eune.leagueoflegends.com/
I gra: EU Nordic East etc... muszę się logować przez wersję developerską, na około i czasem w trakcie gry potrafi wywalić. Z innych for wiem, że nie tylko u mnie takie ekscesy się dzieję. Strona w ogóle nie chodzi.
wersja developerska tj.?
Adobe Air
Adobe Flash
NET Framework 3.5
Microsoft Visual C++ 2005 lub wy¿szy, jednak tylko pakiet Redistributable
Internet Explorer 8 lub wy¿szy
DirectX End-User Runtime
zainstalowane wszystko?
Uruchom instalatora w trybie Admina, a jeżeli już zainstalowałeś to usuń plik rads_user_kernel.exe i odpal gre przez plik lol.launcher.admin.exe
zobacz czy net framework na pewno 3.5 a nie np 4.0
Odblokowuje logowanie specjalnym kodem bo bez niego non-stop mam informację, że serwer jest offline i nie mogę grać a z nim "obchodzę" te "zabezpieczenie":
http://s6.ifotos.pl/img/lollollol_xqrqwwa.jpg
Od tych 3 dni także strona mi się nie ładuje lola.
Programy mam wszystkie, frameworka i 3.5 i 4 (ale gra wcześniej chodziła...) natomiast po usunięciu tego pliku lol.launcher.admin.exe nie uruchamia się. Teraz włączyłem "reperowanie" instalacji, ale to pewnie tez nic nie da bo co ze stroną wówczas?
wpisz thereisnourflevel
Ale przecież ja o tym mówię: to jest wersja developerska, ale ona w żadnym stopniu nie eliminuje problemu: gra dalej nie działa jak powinna, strona dalej nie chodzi. Mało tego, ten kod zmienia domyślny język gry z Polskiego na Angielski...
//edit:
Naprawienie instalacji również nie pomogło.
Miałem tak kiedyś z jednym z serwerów w Tibii. Okazało się że mój firewall blokował serwis. (Innym działała strona i serwer, a mi nie)
podpinam się...
U mnie to samo a jak wchodze przez ther... to lol mi calkiem kompa zawiesza tak ze tylko reset pomaga dopiero (a na moim lapku 1 raz cos mi sie zawiesilo bo wczesniej 0 lagow nic, nul)
U mnie problem się dzisiaj sam rozwiązał, zatem to było coś po stronie gry.