Czelo, mam 90 ek z eq: sov, mms, zaoan set, boh, p ammy. Skile to 87/81 i chcialbym marnowac gdzies te 2h premium staminy, tylko nie z ogromnym wastem bo kasy brak. Dodam ze server to Aurora, wiec szybki resp ale duzo ludzi.
Wersja do druku
Czelo, mam 90 ek z eq: sov, mms, zaoan set, boh, p ammy. Skile to 87/81 i chcialbym marnowac gdzies te 2h premium staminy, tylko nie z ogromnym wastem bo kasy brak. Dodam ze server to Aurora, wiec szybki resp ale duzo ludzi.
Corymy ph, albo bog raidery na yala na duzym respie tym z tigerami. Oczywiscie wedlug mnie:)
Bog Ridery z Nightmarami na Alchemiście. Jak ogarniasz, to waste nieduże, a nawet i profit może być, przy czym wyciągniesz około 250k/h.
200k/h to ja tam wyciagam bez premium staminy z premium by bylo okolo 300k na normalnym serverze , dodajmy ze to aurora to z 500k by mial tylko ze... niewiadomo ile ludu , chyba ze chodzilo tobie konkretnie o aurore
dodam od siebie :
Hive left side 150k/h na normalnym serwerze bez premium to u ciebie powinno byc ladnie
wyrmy lb/darashia (pewnie za bocone)
@to zależy od szybkości respa, eq, skilli (tych postaci, jak i naszych), sposobu bicia itd. Ja, grając na Hibernie, gdzie średnio było koło 200 osób online i nie czyszcząc wszystkich roomów, żeby nie mieć zbytniego waste, miałem z hh 250k/h. Przy takim expieniu po zrobieniu taska na mary (400 sztuk małych i dużych) wyszedłem na minimalny plus.