-
Nowe, polecane gry.
Witam!
Jako że przeszło mi się już parę gier, a mam nowy komputer który pozwolił na dokończenie niektórych tytułów, chciałem was zapytać czy możecie mi polecić jakieś nowe gry. Gatunek za bardzo nie ma znaczenia, krótka lista w co grałem i mi się podobało:
L.A. Noire, Mass Effecty, Skyrim, Dead Space 1,2 (3 kupię niedługo), SWTOR, ciągle pogrywam w WoWa... Mam ACIII, ale ubisoft launcher nie pozwala mi jej odpalić (oryginał, support nie wie co się dzieje)...
Jakieś propozycje? Przydałoby się w coś popykać... Wymagania gry nie grają roli.
-
Borderlands 1 i 2, GTA IV z dodatkami, Fallout 3 i New Vegas, ARMA (+ dayz), Torchlight 1 i 2, Deus Ex Bunt Ludzkości, Darksiders 1 i 2, Metro 2033, Saints Row 3.
Te bardziej prze zemnie lubiane ze steama
-
Polecam Spec Ops: the Line. Z tych co podałeś to wywniskowałem że lubisz gry dobre fabularnie, a tam fabuła podobno zajebista, reszta też nie odstaje, jak tylko będę miał kase to sobie kupie. Poza tym to The Walking Dead, Far Cry 3, Bioshock 1,2 , Dishonored, Hitman: Absolution.
A przy okazji jeżeli miewasz wyrzuty sumienia że przy kompie tracisz czas to polecam Rocksmith, coś jak Guitar Hero tylko gra się na prawdziwej gitarze. Idzie się z tego nauczyć grać na przyzwoitym poziomie.
-
Jeszcze dla przykładu Max Payne 3, Battlefield 3, Shogun 2 TW.
-
-
DMC Devil May Cry, Crysis 3, Hitman Absolution, Diablo III, Fifa13, Serious Sam 3