Siema
Zastanawiam się nad smartfonem z androidem, który z tych dwóch powyższy polecilibyście Mi? Fajnie by było gdyby wypowiedział się ktoś kto miał styczność z tymi telefonami, ale chętnie wysłucham wszystkich opinii Torgowiczow
Pozdro
Wersja do druku
Siema
Zastanawiam się nad smartfonem z androidem, który z tych dwóch powyższy polecilibyście Mi? Fajnie by było gdyby wypowiedział się ktoś kto miał styczność z tymi telefonami, ale chętnie wysłucham wszystkich opinii Torgowiczow
Pozdro
SGS Advanced ma 2 rdzeniowy procesor i duzo wieksze wsparcie niz Lg L7, sam mam l7 po przesiadce z SGS, telefon dla niewymagajacych osób, jak masz okazje to sie nie zastanawiaj tylko bierz SGS advanced bo to jest telefon mozna rzecz z innej półki (na pewno wydajnosciowej)
A jak kwestia ceny? Za ktory dales wiecej (raczej Samsung), o ile? Co masz na mysli mowiac "mniejwymagajacy" uzytkownik? Osoba nie uzywajaca aplikacji, gier itp? Parametrami na stronach wydaja sie podobne.
Samsung ma więcej pamięci ram (786 vs 512) oraz szybszy procesor (2 rdzeniowy vs 1 rdzeniowy), ma więcej pamięci wewnętrznej (16gb vs 4gb) oraz nagrywa w HD (720p vs 480p)ale ma mniejszy ekran (4,0 cale vs 4,3 cale).
Ogólnie bez zastanawiania się SGS Advance