Witam. Robiłem poi 4 lata temu. Wykonane mam 3 trony. Chciałbym sie dowiedziec czy moge podczas questu skorzystac ze skrótu w necromant house omijając dźwignie itd?
Prosze o pomoc ;)
Wersja do druku
Witam. Robiłem poi 4 lata temu. Wykonane mam 3 trony. Chciałbym sie dowiedziec czy moge podczas questu skorzystac ze skrótu w necromant house omijając dźwignie itd?
Prosze o pomoc ;)
Z tego co się orientuję to nie.
...a najlepiej sprawdź, żaden problem
żeby korzystać z tpka w necro house trzeba mieć całe poi done bodajże. przy kilku tronach możesz skorzystać z tych drzwi z klamką po lewej stronie, jak się wyjdzie z poi dli.
Po dotknięciu przynajmniej jednego tronu możesz skorzystać ze skrótu omijającego dźwignie i ściany(te do których odblokowania trzeba każdej profesji) do miejsca z blightwalkerami z tzw. drabinką do oblokowania.
Dopiero po ukończeniu questa będziesz mógł wejść przez dom nekromanty do sali z teleportami.
Merinksban
Czyli jeżeli mam 3 trony zrobione to od którego miejsca startuje?
jest też tak że to dopiero działało jak ktoś dotknął tronu po update nawet jeśli wcześniej miał zrobione całe poi.
z tego co się orientuje to skrót ma mniej niż 4 lata, więc będziesz musiał od początku robić poi.
Dobra dzięki wszystkim za zainteresowanie. Można zamknąć.