Witam!
Otóż poszukuje jakiegoś ciekawego sposobu na zilustrowanie rozumu(prawdopodobnie wybiore żarówke) oraz ODWAGI.
I tu pojawia sie problem, no bo jak? była opcja że to będą jaja, no ale to odpada, coś bardziej cenzuralne potrzebuje.
Wersja do druku
Witam!
Otóż poszukuje jakiegoś ciekawego sposobu na zilustrowanie rozumu(prawdopodobnie wybiore żarówke) oraz ODWAGI.
I tu pojawia sie problem, no bo jak? była opcja że to będą jaja, no ale to odpada, coś bardziej cenzuralne potrzebuje.
Rozum - świecąca żarówka wycelowana w zaspaną sowę - z gorąca wypływa/wybucha jej wielki mózg
Odwaga - mrowisko broniące się przed wrogiem
Odwaga :
wersja 1
Grupa ludzi wszyscy łysi a w środku 1 z irokezem/ Grupa szarych ludzi a w środku 1 człowiek wytatuowany, z kolczykami ,dziwnym ubiorem (odwagą jest wyjście ponad tłumy)
wersja 2
2 ludzi , jeden z nich trzyma w ręku swoje serce(ma dziurę w klatce piersiowej) dając je drugiej osobie (odwagą jest poświecenie swojego życia dla drugiej osoby)
Jeśli to ma być jakoś połączone to może mózg w wojskowym mundurze z dużą ilością odznak?
to, ze ktos wychodzi ponad tlum z dziwnym ubiorem czy cos to nie do konca odwaga :p jako odwage pokazalbym jakis motyw nie pierdo***** sie mlodszego, mniejszego, slabszego osobnika z wiekszym i silniejszym. Np. sytuacja taka ze stoja naprzeciwko siebie w pozycji do walki jakiś suchar vs pudzian :P
jak ma być połączone to ja bym zrobił lwa w czapce absolwenckiej z USA
info dla niekumatych
rozum - czapka
odwaga - lew
może troche źle sprecyzowałem. to powinno być coś prostego, jak najbardziej może to być coś graficznego. będzie rozum, serce i odwaga.
serce jako serce, więc pozostałe dwie rzeczy również powinny być proste. pomysł bolguto z czapką całkiem całkiem mi się podoba, ale lew raczej odpada(ew. jakaś graficzna wersja lwa na orderze)
odwaga: kilku ludzi stoi z wyprężoną piersią przed plutonem egzekucyjnym, czekając na rozstrzelanie