Siema. Nie wiem czy dobry dział, jeśli nie to przepraszam.
Mianowicie poszukuje programu dobrego do enchanted spirków dla mojego rp. Nie wiem czy jakiś bot, czy jakieś macro. Co polecacie?
Wersja do druku
Siema. Nie wiem czy dobry dział, jeśli nie to przepraszam.
Mianowicie poszukuje programu dobrego do enchanted spirków dla mojego rp. Nie wiem czy jakiś bot, czy jakieś macro. Co polecacie?
Pewnie chodzi ci o robienie enchantow. Kup jakiegos bota to bedzie ci je robil i chodzil na hunty. Albo softy zaloz i rob manualnie. 4h softow + jedzenie + promocja = 109 enchantow chyba. Zaleznie od ich ceny na swiecie, sprzedajesz powiedzmy 80 za 10k, zeby softy odnowic, reszta na hunta dla ciebie.
Plusem enchantow jest zasieg o jedna kratke wiekszy niz royalki. Siedzisz na kultach i je klepiesz, nie musisz za nimi biegac i wbijac siee w wiekszy resp :P
tasker?
po chuj się bawić w boty, które żeby były w miarę bezpieczne trzeba kupić, a na darmowych można polecieć...
z tego co pamietam to enchaty na mana potionach jak robilem to mialem profit, bralem 100 mp i z tego bylo chyba 30 enchatow tylko zawsze na 1 czekalem albo 2. I na tym nie bylo duzego profitu ale tak kolo 300 gp, z tych 100 mp a na markecie po 170 sprzedawalem. Ale robilem to tylko by miec mlvl i sie niezle oplacalo