Mam 9 lvl skile axe 26/28 ...
Czemu z heroic axe nie bije nawet z full atk wcale , a z fire axe trafiam non stop po 10 , a jeszcze z sickle które ma 5 atk , bije po 5 non stop . Ktoś coś mówił o 10 lvlu do skilowania może te heroic się odblokuje .
Wersja do druku
Mam 9 lvl skile axe 26/28 ...
Czemu z heroic axe nie bije nawet z full atk wcale , a z fire axe trafiam non stop po 10 , a jeszcze z sickle które ma 5 atk , bije po 5 non stop . Ktoś coś mówił o 10 lvlu do skilowania może te heroic się odblokuje .
Z heroic axe hity powinny wchodzic caly czas za 1hp. Slabsza bron = wieksze obrazenia.
Najlepiej dobij 10lvl i skillaj z heroic axe.
Ja na 10lvlu skillowlem z mystic blade (na 60 level) i hity wchodzily po 1hp.
Ale czemu ten 10 , a nie np. 9 ? ;DD OCB?
Bron ma okreslony lvl (np. Minimum 70 lvl by zadawać normalne obrażenia.)
I moim zdaniem trzeba miec bron o minimum 50lvli wieksza niz nasz poziom, zeby hity szly po 1hp.
Ty masz 9, wiec 9+50=59, a Heroic Axe jest od 60. Ale to tylko moje domysly, w zaden sposob nie jest to nigdzie potwierdzone.
Może i być , a ciekawe ,żebym miał na 9lvlu ze 100/100 to nadal bym nie trafiał z takiego heroica? ;D
Nie.
Dla porównania ja skillowałem 14 lvlem z mystic blade i też zawsze tylko po 1.
To może być trop ;D Ok , dzięki . Wbije ten 10 i lece na mada , dziś już 4 zabiłem ; /
Oczywiście do zamknięcia .
Dla sprostowania: Co 5 leveli twój minimalny hit z broni wynosi o 1 więcej. Każdy potwór ma 1 defa, czyli na 5 levelu uderzysz minimum 0, a na 10 levelu minimum 1.