-
Annihilator
Panowie wlasnie osiognolem 100 lvl druidem i moje pytanie brzmi, czy wykonac tego questa teraz? Zostalo mi pare dni pacca, a pozniej nie wiem czy w najblizszych miesiocach powroce, a chcialbym go wykonac, i oto czy ryzykowac i mam jakiekolwiek szanse?
-
Kup slownik kolego, pozniej graj w tibie <;
Jak zle stoisz z kasa, mozesz zrobic anni i sprzedac nagrode- zawsze jakies fundusze wpadna.
Anni trudnym questem nie jest, jesli troche ogarniasz dasz rade;)
#down
Brak mi slow;o
-
Nie dasz rady, robiłem anni kilka dni temu i większe lvle od Ciebie sie złożyły se obczaj.
http://www.youtube.com/watch?v=GO51lBrME9c
-
Da radę na lajcie zrobić na 100 jak i zejść na combo na 200, toż to anni :D
Szczęście i ogar, lvl niewiele zmienia, zwłaszcza u magów (chyba, że chcesz na manashieldzie siedzieć)
-
Przecież to jest oczywiste że na manashield bez to by go na hita jeden demon zabił.
-
Ja (ek 132lvl) bylem w teamie z rp 122lvl, ed 103lvl i rp165lvl. Ten ostatni zaliczyl zgona, bo prostu nie umial sie leczyc ;)
Wiec liczy sie tez team. Bez ek z uhp sie raczej nie obejdzie, wiec poszukaj takiego.
-
Ale jak założy odpowiednie rzeczy i będzie się leczyć to powinien wyjść lepiej niż próbując poty pić
-
100 magiem bez utamy na 6 demach? Gz porady
-
A na tym 100 lvlu wymanasuje się na 6 demach?
-
siema
widziałem jak taki lvl robi anhi
wystarczy, że weźmiesz: magma amulet zaoan armor magma legsy magma moncle might ringi
oraz musisz posiadać tak z 1000 expa do next lvl-a
jeżeli spełnisz wszystkie te warunki oraz ekipa będzie dobrze to biła to zrobisz questa na lajcie
ofc gmp i utamo vita !!!
-
do tego możesz wziąć Blessed Steak'a
-
Sam robiłem Anni, byłem Ek'iem. Najlepszy team jaki możesz sobie znaleźć to same palki. Chyba że masz wysokolvlowego ed/ms który ogarnie dodatkowo bicie tych demonów. Warto spróbować, jak się nie uda to co? LVL odrobi w 30min. Można założyć might ringi + jakiś amulet + set od ognia np.
Pozdrawiam.
-
Ja anni zrobilem na 101 ms z ekipa, ktora liczyla spokojnie ponad 130 lvle. Byl moment kiedy juz myslalem, ze sie zloze ale o dziwo udalo mi sie wyleczyc.
-
Jaka jest najlepsza taktyka. Bic z sd caly czas az poziom many spadnie do 1000 i potem caly czas sie manasowac? Czy od wejscia odrazu caly czas sie manasowac?
-
I jeszcze jak ktoś był palkiem to jaka taktyka najlepsza i jaki lvl najbezpieczniej ? ; ]