-
myszka do gier do 70zl.
Siema.
Szukam jakiejś myszki do gier głównie fpsy typu battlefield czy cod. Teraz mam jakomś logitecha bezprzewodową która powoli odmawia posłuszeństwa. Chce na nią wydać 70zł max. Ważne żeby dobrze leżała w dłoni i to praktycznie tyle.
Jak macie jakieś propozycje to czekam. ;>
-
-
-
Polecam: http://allegro.pl/mysz-a4tech-opto-o...023541148.html
Bez podkladki znajdziesz taniej, ale preferowalbym odrazu z podkladka.
-
Cytuj:
Xeanix napisał
propsuję, sam używam od ponad roku i świetnie się spisuje ta mycha ^^
zadnych problemow technicznych, wygodnie lezy w dloni, 2 dodatkowe klawisze + triple-shot (czy jakkolwiek to nazwać), no i ma odważniki, które osobiście uważam za zbędne ale są - więc wagę myszki można sobie dostosować ^^
-
Też mam x7 i też polecam. Mam od jakiegoś roku i jak na razie sprawuje się świetnie.
-
W tej cenie nic lepszego od X7 nie znajdziesz co nie znaczy, że muszka jest słaba. Sprzęt zajebisty i jeśli dotąd grałeś na zwykłej biurowej po 20zł to różnica jest przeogromna.
-
-
Mialem i po jakims czasie kabel sie przerwal, zazwyczaj delikatnie sie obchodze ze sprzetem nigdy nie spadla ani nic.
Ja nie polecam.
-
zależy jaka x7 ; ) ja mam już drugą (oscara) i kabel jest inny niż w tych pierwszych x7
-
Potwierdzam sam kupilem 2 dni x7 i spisuje sie swietnie, wczesniej mialem tez jakas lipna ze przyciskiem do zmiany DPI i zepsula mi sie po 2 miechach, jakis szmelc ale co tam, tania byla :P
-
U mnie w x7 jedynie rolka czasami za szybko przewija, ale to pewnie przez to, że spadła mi wiele razy. Niemniej jednak za takie pieniądze polecam.
-
http://allegro.pl/mysz-a4-tech-xgame...010808082.html
Polecam produkt tego rodzaju, długa żywotność, w moim przypadku to ok. 5 lat. Dodatkowo dobrze leży w dłoni :)
-
no te pierwsze x7 to padały rolki i np. mi po sporym używaniu padła ona po 3 latach, ale ludzie... to tylko 70 zł
-
jak kupujecie a4techy x7 to uwaazajcie zeby sie nie wjebac w laserowy sensor ;) (ten zajebisty to optyczny, swieci na czerwono)