Zaśpiewam Twój tekst piosenki.
Witam serdecznie, na początek napiszę, że sam piszę swoje teksty do piosenek, ale ostatnimi czasy mam niesamowity zastój i NIC kompletnie mi nie wychodzi. W takim razie cały czas śpiewam covery, które w żaden możliwy sposób nie rozwijają moich umiejętności tak bardzo, jak tworzenie czegoś nowego.
Mianowicie - śpiewam od 12 lat i od niedawna dopiero zacząłem grać na gitarze, żeby tworzyć samemu w domu, a nie chodzić cały czas po znajomych gitarzystach. W każdym razie mam doświadczenie w śpiewaniu i chyba trochę umiejętności. Wygrałem konkurs na TORG'u w słowikach - piszę, żeby zaświadczyć.
To co jest powyżej nie jest wcale przechwalaniem, ale zwyczajną wizytówką i jakimś poręczeniem, że po prostu tekst trafi w dobre ręce i że waszej twórczości nie wykorzysta ktoś, kto się nie zna na czymś zupełnie.
Dochodząc do sedna, sprawa wygląda tak: poszukuję kogoś, kto ma tekst piosenki lub chce napisać i jest w stanie mi udostępnić, żebym mógł go wykonać. Gatunek? Rock, indie rock - coś a'la ballada.
Piszę naprawdę na szybko, gdyż nie mam czasu nawet na napisanie tematu. Jeśli znajdzie się osoba chętna to wstawię tutaj moje wykonanie.
Pozdrawiam