Witam, jak juz wiecie zrobilem se kina do zarobku mozliwy main char, i pytanie na ofie mozna od jakiego siedziec? jakie skile eq oraz do którego mozna np od 30-60 i czy tam idzie cos kasy wyciagnac?
Wersja do druku
Witam, jak juz wiecie zrobilem se kina do zarobku mozliwy main char, i pytanie na ofie mozna od jakiego siedziec? jakie skile eq oraz do którego mozna np od 30-60 i czy tam idzie cos kasy wyciagnac?
Siedziałem na 40 lvlu z softami i postmanem i miałem duży profit zbierając halki, creature products i hajs wysyłając go parcelem. Biłem po max 2 zerki i siedziałem większość czasu na +1 schodząc co jakiś czas na 0 i -1 przy wieżyczkach, zawsze ze stealth ringiem w pogotowiu.
@UP a skile i eq opisz swoje jakie miales :)
ja od 50 z lipnym eq i skilami czyściłem +1, 0, -1
eq chyba relic sword, vamp shield, crown legi, warrior helm, crown armo
skile 72/67
a ile expa i gp wyciagalem to nie pamietam ale zawsze był profit.
Z tego co pamiętam to miałem 70/65 i dsm, g legi, bohy/softy, demon helmet i mms.
Ogólnie to można bez softów i postmana, ale na tym lvl raczej jest mało capa i trzeba bardzo często refillować potiony i tachać loota do depo.
A pytanie mam 200cc z sorca na knighcie i eq mpa, g legi, bohy zaoan helm, mms i axe na 20 lvl i czy wgl oplaca mi sie robic ekiem taski? i + to ze to moze byc mój main jak mi sie spodoba gra ekiem?
nie rozumiem jak chce zrobic nie wiem po prostu kase mam tak ze nie wiem czy mi sie oplaca robic te taski bo chyba tylko dla kasy one sa a z tego co wiemy kina sielyubuje z najlepiej zarabiajacymi profejsami :) i pytanie jest takie. Czy mi sie oplaca robic te taski bo ja po prostu chce se isc z lvlem tak w miare szybko tym knightem ale tez cos pobokach robic aczkolwiek taski troche dolujace sa. PRZEPRASZAM ZA ORTO ALE W POLSCE NIE MIESZKAM OD 6 roku zycia.
jak chcesz tego hara na main to taski się opłaca, te pkt dają możliwości na wyższych lvl (jakieś tam questy).
po 2 na taskach też można fajnie expić :D
Najlepiej to od 50 levela z skilami 90/90 wiec zostaw go troce na offline skill.
A eq to: Zaoan Helmet+Armor+Legs, Mastermind Shield, Draken Boots, P ammy, ten z areny axe. Bijesz na zero, +1 i minus 1 omijajac Warlordy. Plus zawsze z creature itemek.
Dobrze, pominmy te taski, nie mam ochoty w nie sie bawic zbytnio i pytanie takie dodatkowe jak tasków nie robie to zna moze ktos poradnik rozklad expa w sesie gdzie expic od którego do którego ? bo taski i tak mi nie zalezy bardziej na lvl.
expowiska copy-paste z poradnika na innym forum tibijskimCytuj:
Qezix - TP.pl napisał