-
Pytanie MS
Mam kilka pytan dotyczace ms'a.
1. Jakie poty najlepiej uzywac na 80lvl? smp czy gmp??
2. Jakie taski robic aby nie wyjsc duzo na - albo najlepiej na +.
3. Czy sa jakies miejsca gdzie mozna fajne zarobic z ek (80lvl)
4. Czy oplaca sie tym lvl isc na pg na Souleaterach (bloker 200rp+)
5. Jak sie oplaca to jak tam dojsc?
-
jak masz czas to smp, jak nie masz czasu na takie zabawy to gmp
80 to chyba jeszcze przed gs group to ancienty, ice gole+cs+wyv, mut rat +mut tiger
-
1. Oszczędniej (ale krócej) expi się na SMP.
2. Mutated baty, bijąc souleatery.
3. Nie
4. A po co Ci bloker?
5. Zrób The New Frontier (bez ostatniej misji), całego Children of the Revolution, 3 misje Wrath of the Emperor, to się natkniesz na spawn souleaterów.
-
1. Jak dla mnie to tylko GMP, nie lubię się bawić dla jakichś groszowych oszczędności.
2. Jak wyżej - Mutated baty zahaczając przy okazji o Soule.
3. Nie wiem, ale raczej średnio, lepiej wyjdziesz expiąc sam.
4. Na pojedyncze z batami bloker zbędny, a jak chcesz zbierać kilka na AoE to możesz iść z RP.
5. The New Frontier (bez ostatniej), Children of Revolution, Wrath of Emperor minimum 1 misja, ale lepiej zrobić 2 żeby mieć dostęp przez teleport.
@down
Oczywiście masz rację, nie wiem skąd wziąłem tą trzecią misję Oo
-
@up: @5: ja mam 2 chyba i działa, generalnie jak się tam biegnie pierwszy raz to trzeba zabrać grabie, kilof i nożyk, inaczej będzie smutno
-
Dzieki Wszystkim. Jeszcze jedno pytanie alby isc na medusy albo hyderki na gorome trzeba calego questa czy wystarczy tylko dostep za bariere?
-
żeby dostać się na talahu trzeba mieć dostęp na talahu, cały quest to wdepnięcie w barierę na kharos
czyli tak w połowie potrzebujesz
-
Na razie nie zawracaj sobie głowy Hydrami i Meduzami. Nawet z blokerem to nie będzie miało sensu, a do solowania (lub sensownego bicia w duo/teamie) potrzebny jest minimum 150 level.
-
1. Jak masz czas to używaj nawet najsłabsze bo najtaniej wychodzi na expie to najlepiej ghp (jak jesteś przy kasie)
2. Gsy na taska to chyba dobry pomysł lub csy na svargrond.
3. Helspawny razem możecie, hero dla funu.
-
Hellspawn'y to i solo mógłby ogarnąć na powierzchni. Ponoć nawet z SD się zwracają (ktoś tak pisał).
-
Csy z taskiem to na nizszy przedzial levelowy. Gsy i workery najlepsze. Sprobuj lizardy zao. Co do potek to gmpi softy oczywiscie :-)