-
Skillowanie - pytanie
Witam, mam knighta skille 38/36 narazie. Zeby skill rosnal to moge skilloowac w taki sposob ?
Lurje 2 rotwormy, bije je na full defie. Tylko, ze w ogole w nie nie moge trafic blood hita, ciagle jest miss, to samo one we mnie.
Praktycznie to wyglada tak ze ani mi ani rotwormowi nic sie nie dzieje ale ciagle w siebie nawalamy.
Czy rosnie wtedy skill?
Jesli nie , to jak mam to robic?
-
Raz na bodaj 30 sekund musisz uderzyć przynajmniej za 1. (Przynajmniej kiedyś tak było ;d)
Jak się nie przebijasz raz na te pół minuty to idź na coś słabszego (trolle?) i wróć za kilka skilli.
-
Polecam trening na mad sheepie
-
A przy shieldzie mobki musza mnie walnac za blood hita czy nie ?
-
W poprzednim temacie pytałeś o expienie ED+EK to już Ci się druid znudził? ;p
Masz pacc, to postaw go na offline trenowanie, za miecha będziesz mieć postać do grania ładną.
Żeby Ci skill leciał musisz raz na min trafić blooda.
-
skilowanie w czasach gdy są statuetki i mad sheepy POZDRO
-
Skill bez blood hita wydłuża się chyba o 5 razy. Czyli skill rośnie, ale okropnie wolno. Raz na 30 sekund musisz dać blood hita. W przypadku wzrostu shieldingu to nie musisz otrzymywać obrażeń.
Jednak w dzisiejszych czasach Tibi znacznie popularniejszy jest sposób na Mad Sheepa (poszukaj w innych tematach) lub Trening offline (musisz mieć PACCa).
-
Kup sobie Heroic Axe/Mystic Blade/Cranial Basher SPELLWAND i na mad sheep na 12 lvl zrob nowa postać i graj nowym charem tylko po to by zbierac kase na tą broń.
-
Siema aj ak wyglada sprawa mad sheepa na 32 lvl?
-