Miałem parcel w mailbox'ie, wzialem go na trade na pacc scrolla. A pacc scrolla nigdzie nie ma...
Gdzie może być, czy można to zgłosić jako bug?
w portfelu też go nie ma.
Wersja do druku
Miałem parcel w mailbox'ie, wzialem go na trade na pacc scrolla. A pacc scrolla nigdzie nie ma...
Gdzie może być, czy można to zgłosić jako bug?
w portfelu też go nie ma.
No jak dałeś go na trade to gdzie ma być ? Usuń oferrt i będziesz go miał, chyba że już ktoś kupił.
Na trade z drugą postacią, stojącymi obok siebie.
zobacz w backpacku wiem ze takie cuda sie dzialy kiedysz lopata jak sie kopalo z ziemi
Jak masz pacca to weź ten cały główny bp do depo i weź tą drugą postacią do marketu i spróbuj wystawić tego scrolla w ofercie. Jeżeli bedzie taka możliwość to jest w bp, jak nie to przepadł, trudno...
Nie trudno tylko błąd..
Ciekawe czy powiedziałbyś trudno gdyby chodziło o twojego pacca LOL. Co za podejście...
Jeżeli wchodząc na listę aktualnie dostępnych pacc scrolli w sprzedaży nie pokazuje ci twojego pacc scrolla, w tym sensie, że go po prostu masz (premium scroll (1)), to albo sprzedałeś go drugiej postaci przez przypadek (co jest prawdopodobne) albo to rzeczywiście bug, jednak nie wyobrażam sobie jak cipsoft by mógł dojść do tego, że nie sprzedałeś tej scrolla a jednocześnie go nie masz. Jak w purse go też nie ma to nie ma innego wyjścia.
//edit:
- albo wala się po dp \ inbox - wtedy że go masz dowiesz się własnie sprawdzając w markecie czy jest u ciebie podświetlone i (1) w nawiasie,Cytuj:
wiki napisał
- albo w purse
- albo sprzedałeś
Bo nie da się wywalić go na ziemię czy położyć na depocie:
Cytuj:
wiki napisał