Siema. Kupiłem dzisiaj Wiedźmina-edycję rozszerzoną. Próbuję go zainstalować ale niestety progres dochodzi do 3gb i instalator się zacina. Nie wiem o co chodzi. Już drugi raz tak robię i jest to samo. Znacie powód dlaczego tak jest?
Wersja do druku
Siema. Kupiłem dzisiaj Wiedźmina-edycję rozszerzoną. Próbuję go zainstalować ale niestety progres dochodzi do 3gb i instalator się zacina. Nie wiem o co chodzi. Już drugi raz tak robię i jest to samo. Znacie powód dlaczego tak jest?
pl.thewitcher.com tam spróbuj, CDP Red często tam przesiadują i gadają z fanami. Ja od siebie mógłbym ci zasugerować wyczyścić czymś płytę, albo zrobić jej obraz na dysku za pomocą np ashampoo burning studio 2012
Jak masz kolegów to idź do któregoś i spóbuj zainstalować u niego tak na początek. Ale jeżeli to jest oryginalna gra świeżo co kupiona to może Ci czytnik zaczyna szwankować : >? Ewentualnie sobie ściągnij skądś oryginalny obraz płyty i zainstaluj se przez deamon toolsa :S.
Już działa. Po prostu zrestartowałem dwa razy komputer i zainstalowało się w końcu. Dzięki za pomoc :)