Knight 42 lvl, skille: 75/68 EQ: demonka, k set, c helmet, leathers bootsy
GDzie skillować ? Dam rade skillowac na monkach min. godzine ? Czy lepiej na slimy ? Jak monki to gdzie ?
Wersja do druku
Knight 42 lvl, skille: 75/68 EQ: demonka, k set, c helmet, leathers bootsy
GDzie skillować ? Dam rade skillowac na monkach min. godzine ? Czy lepiej na slimy ? Jak monki to gdzie ?
slimy
monki odpadają, bo lekko mówiąc chujowy shielding masz
ewentualnie cyce, jest miejsce gdzie skilowałem przez 2 miechy i nikt nie przyszedł, ale trzeba się obkupić w żarcie, bo nie ma wody, a do miasta daleko
No znalazłem fajną miejscówkę ze slimami i nie jest źle :P
A od 75 shieldignu dam rade na monkach ?
Nie bardzo, najlepiej to 85-90 shielding i full set, a ty słaby shielding i jeszcze gorsze eq :P
Dobrym miejscem ze slimem jest hellgate lub molts. Na monka najlepiej 80 szilda.
na monka 80 shielda? wydaje mi się, że do spokojnego skillowania to z 90,
lvl też wypadało by podbić bo nic się nie będziesz przebijać
lol... to co on taki silny ???
A jak bym miał 90/90 to z knifa nie będę go za szybko zabijał ? Ok, więc na razie będę skillował na slimach. Myślicie, że od skilli ~~ 80/75 z takim samym lvlem i eq dam rade lajtowo expić na stone golemach ? mam assassin daggera.
Strasznie długo już się skilluje, ale na 1 slimie można na lajcie ze 2 mecze w lolu opierdolić :D
Pacc czy facc? Dużo osób olewa trenowanie i puszcza tylko na offline trening- dużo lepiej na tym wychodzą.
Jak facc to pod pustynią jest jedno ciekawe miejsce, w kopalniach krasnoludów, nad venore/na bk house w lewo. Ogólnie czym dalej od miast/expowisk tym lepiej. Pakujesz na siebie grzybów ile wlezie i możesz siedzieć tydzień.
Tak robię ;P
Obecnie facc, ale na paccu cały czas ustawiałem offline. Chce wbić jak lepsze skille, żeby jak aktywuje pacca to sobie na bocie taski nim robić, bo to jest mój noob char, a mainem bd grał w dzień, ręcznie.