-
miganie ekranu, scinka
siema, problem wystepuje od patcha z treshem.
nie ma jakiejs reguly kiedy, raz normalnie farmie miniony no i widze animacje dropiacego golda, a czasem, kiedy powinienem zobaczyc taka animacje, ekran zaczyna swirowac, blyskac, migac, wyskakuja artefakty i na chwile wszystko sie zwiesza, po czym pisze ze sterownik ekranu przestal odpowiadac i wszystko wraca do normy. od czasu wystapienia problemu przeinstalowalem sterownik i zaktualizowalem, ale to nic nie dalo. no i nie mam pewnosci ze blad wywoluje animacja golda, tak po prostu zaobserwowalem ze to chyba wywoluje problem. pogrzebalem tez w ustawieniach lola, bez zadnego efektu :/
do supporta narazie nie chce pisac, bo mi odpisza zebym zaktualizowal sterowniki i tyle.
a, mam karte graf geforce 8800gts i win7
-
a aktualizowałeś te sterowniki swoje na pewno dobrze?;d kolega mial geforce chyba 8500 albo cos takiego zainstalowal nowe i pomoglo.mozesz tez sprobowac opcje repair
raczej to nie wina lola a coś z twoją karta/sterami.w innych grach tez tak masz czy tylko w lolu?
http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie....php?t=2457499 :/
@dziwne;d moze napisz w sIo tam jakis Vadim albo ktos cos moze bedzie wiedzial wiecej niz ja;p
-
tylko w lolu i chyba tylko czasami przy animacji kiedy zgarniam golda