Zakupiłem od znajomego postać na aurorze, 80 elder druid, jest prawie pusty. Mam tylko jakieś 60k + 200gmp na początek, zero eq. Chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej rozdysponować te pieniądze, by móc iść expić i jakoś zarobić.
Wersja do druku
Zakupiłem od znajomego postać na aurorze, 80 elder druid, jest prawie pusty. Mam tylko jakieś 60k + 200gmp na początek, zero eq. Chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej rozdysponować te pieniądze, by móc iść expić i jakoś zarobić.
Kup helmet of the deep, bohy, zao legi, focus cape, spellbok of enlightement, platinum amulet, rod raczej bez znaczenia, bo się nie przyda. Gmp masz, więc weź z 40 i idź na water elementale jak wolne, ja tam 55ed zarabiałem, nie za dużo, ale mi hajs rósł. Tylko zabierz wędkę to wyłowisz jakieś perełki z we :) Wg mnie to nie jest zły pomysł :P
Jeszcze możesz hero na yala pobić. Hajs będzie się zgadzać :D ale tam zamiast helemt of the deep to hat of the mad, a roda jakiegoś dobierzesz :P
Do expa to za bardzo nie wiem, bo dużo nie grałem tym ed i tylko biłem we. Rzygałem nimi, ale nie było źle :)
hat of the mad, spirit cloak, plate legs, boh, halistorm rod, guardian shield, idziesz na zao na DLe, expisz z frigo, gran frigo i rod, powinno się zwracać.
opcja druga, znajdujesz blokera, idziecie na ul (chociaz takim lvlkiem hardkorowo), lub po prostu hellspawny. ew destro.
Dowiedz się czy ma zrobione PoI, Behe questa i inne. zawsze jakiś hajsik wpadnie. A i zacznij sobie taski na gnomach robić, dobij do 3 rangi szybko, a pozniej sprzedawaj tokeny.
Chyba możesz robić taski na mutated ratach więc możesz się stopniowo dorabiać. Nie wiem czy dobrym miejscem są eart elementale? na edron, sporo kaski leciało tam.
On gra na Aurorze,a wy mu radzicie Earth Elementale albo Watery xD. Przecież tam minimum po 5 botów chodzi
jak nie zrobiłeś to rób taski na csy+ice golemy+wyverny na svar, albo na Ancient scaraby
ewentualnie na Bonebeasty jak masz dostęp na Ramoa, albo Helheim
leć na HIVE tylko nie uzywaj gmp. smp a nawet zwykle manaski są najbardziej oplacalne, a tam jest taki lajt ze spokojnie wyrobisz, nie wyrzucaj vialek, blisko do manashopu, ladna kasa tam jest
black dragon, jak ma zaczac taski na ancienty skoro ma 80lvl?
z taskow polecałbym gsy- fajnie sie bije no i całkiem przyjemne pieniądze :D