Siemanko otoż mam pytanie postanowiłem dobić swoim eczkiem 100 pkt w killing of the name, brakuje mi 4 pkt i dzis wbije je :)
Moze mi ktos powiedziec co trzeba potem zrobic zeby moc ubic wszystkie bossy? I robic boss pointy? jak to wyglada w ogóle?
Wersja do druku
Siemanko otoż mam pytanie postanowiłem dobić swoim eczkiem 100 pkt w killing of the name, brakuje mi 4 pkt i dzis wbije je :)
Moze mi ktos powiedziec co trzeba potem zrobic zeby moc ubic wszystkie bossy? I robic boss pointy? jak to wyglada w ogóle?
zrobić minumum 1 taska na 130+, później możesz wszystkie bossy zabić po razie, ale tylko te co achiki dają (i nie musisz mieć żadnych boss pkt)
to jak to zrobic niby?
normalnie...
wbijasz 130lvl i 100pkt z tasków, robisz 1 task na 130lvl i masz możliwość ubicia bossów dających achievementy
Ale co napisać żeby ubić all bossy... ? I jak to jest jak mam te 100 pkt to mogę ubic na 8000 serpentów i dopiero oddać taska i dostane 10 boss point?
Tak jak wyżej kolega napisał, wbijasz 130 lvl masz 100 punktów i robisz np. jeszcze jeden task na hydry dajmy i oddajesz ten task i adams ci pisze jakiś tam tekst i masz napisać 'special' i tam wybierasz pare bossów nie wiem po ile można po 2-3 czy wszystkie na raz zabijasz je wracasz zdajesz raport i bierzesz znowu aż ubijesz wszystkie DO 130 lvla a później jak będziesz chciał np. taskować za każdy wykonany task dostaniesz 1 boss points :)
Siemka to znów ja . mam problem mam 100 pkt w taskach i nie moge ubić all bossów... co trzeba napisać żeby móc ubijać wszystkie bossy te od 30 do 120 lvla?
Musisz mieć 1 boss point (wykonać jednego dowolnego taska), i nie możesz go wykorzystać = NIE MOŻESZ wziąć żadnego bossa z przedziału 130+. Masz wziąć wszystkie pozostałe.