Witam,
Potrzebuje załatwić na około 2-4 tygodni internet w telefonie. Najlepiej by było jakby był w miarę tani, z wielką ilością transferu. Która sieć oferuje takie w miare tanie usługi?
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam,
Potrzebuje załatwić na około 2-4 tygodni internet w telefonie. Najlepiej by było jakby był w miarę tani, z wielką ilością transferu. Która sieć oferuje takie w miare tanie usługi?
Pozdrawiam
Jak masz możliwość pojechać do Warszawy to zalatw sobie kartę Aero2. Placisz jednorazowo 20zl i dostajesz kartę SIM z przeciętna prędkością ale transfer bez limitu.
Z tego co się orientuje to Orange i Play posiadają najlepsze pakiety internetowe. Poszperaj na stronie tych operatorów
Co do Aero2- możesz też zamówić pocztą, ale wysyłka karty trochę trwa. Net jest za darmo do końca 2014 roku.
Do 2016 :) Przedłużyli
Tylko do tego twój telefon powinien spełniać wymagania, które są w regulaminie. (http://jdtech.pl/2011/11/aero2-o-co-...egorii-10.html)
Niby ta ale internet ma ograniczoną prędkość 512kb/s więc bardziej się nadaje do torga niż do pobierania jakiś gier czy oglądania filmów :P.
@edit A co do taniego internetu to polecam http://allegro.pl/internet-na-karte-...989146028.html jest jeszcze opcja za 15 zł 5 giga ale ważność tylko 20 dni a ciężko tyle wykorzystać ;d.
A tu akurat zwiększyli prędkość do 1 mb/s.
@down
Wybacz, mój błąd, gdzieś czytałem, że mieli zwiększyć tą prędkość docelowo do 1 mb/s, może jeszcze tego nie zrobili, sorki ;-/
Jakby kogoś interesowało ile trwa wysyłka, to kolega zamawiał i mu w 3 tygodnie przyszło.
W orange jest taryfa orange free, za doladowanie 25 zl dostajemy 25zl na rozmowy i 1.25gb transferu.
Za 50zl 2.5gb transferu.
Minusem jest to, ze w tej taryfie nie ma zadnych pakietow minut ani smsow i sms kosztuje 20gr.
nic mu nie da że sie zgłosi na lwowską 19 na rogu jest nordea bank wydaja do 19.02.13 bo tam nie wydaja kart w głownym punkcie sferisu odbierzesz jeden jest w warszawie na ulicy dzikiej (jedyny)
ja w telefonie uzywam neta od 3 miesiecy wlasciwie za darmo ;) mam patent jak miec neta za free w play -że tak powiem- forever
oczywiście predkosc nie powala (32kb/s bodajze) ale do przegladania neta sie nadaje. Jesli uzywalbym 2-3 kart, to mozna miec do 4Mb/s ;)
wystarczy mieć łeb na miejscu i dobrze pokombinować
no fajnie, ale jezeli nie masz zamiaru powiedziec na ten temat nic wiecej, to co po piszesz? chyba gowno kogolokwiek obchodzi sam fakt ze ty go masz