Dzisiaj potraktowałem pewnego złodzieja podczas gry w kostkę (nie mnie oszukał) "kurwą". Zapomniałem o tym nowym systemie ;p Kiedy będę ewentualnie wiedział, czy dostanę perma zakładając, że poszedł report?
Wersja do druku
Dzisiaj potraktowałem pewnego złodzieja podczas gry w kostkę (nie mnie oszukał) "kurwą". Zapomniałem o tym nowym systemie ;p Kiedy będę ewentualnie wiedział, czy dostanę perma zakładając, że poszedł report?
A dlaczego miałbyś dostać za to 'perma'? Jaki jest Twój conduct level?
Maks maksów 2 tygodnie.
Nie miałem nigdy żadnego bana ale słyszałem, że za wyzwiska ludzie permy łapali.
Podbijam - ile trzeba czekać + czy ktoś jeszcze ma info a propos pierwszego bana za wyzwiska i wulgaryzmy.
Perma nie dostaniesz i max 2 tyg moze iść, a kolega za ostre pojechanie po kolesiu dostał tylko notke
Ja na swoim noobku (35 ek) niegdyś robiłem taska na mamutki, wpadł mi 150+ ed i lurował podemnie po czym zakładał stealtha no i blokował. Jakoś cudem uszedłem z życiem wastując bardzo dużo potek. Później zachowałem się jak gimbus i napisałem mu po pyskówce "ru**am ci mame". To było koło 20. Na następny dzień już o 16 nie mogłem zalogować przez program na tibie, tylko musiałem wbić się na tibia.com i potwierdzić że zrozumiałem lub próbować dalej się odwoływać. Po takiej akcji wskoczył mi kondukt jeden wyżej z opcją że po 180 dniach spadnie do zielonego.
No to EoT, skoro dwie osoby potwierdziły informacje powyżej ;) Dzięki.
koledze wpadło ostrzeżenie dzień po tym jak przeklną i ktoś to zgłosił :) (napisał coś ala "pizda")