Jeśli zebrałem już 100punktów i muszę wygrać 2 z 3 walka to opuszczenie gry przy wybieraniu bohaterów jeśli miał bym trolle będzie odznaczone tam jako przegrana?
Wersja do druku
Jeśli zebrałem już 100punktów i muszę wygrać 2 z 3 walka to opuszczenie gry przy wybieraniu bohaterów jeśli miał bym trolle będzie odznaczone tam jako przegrana?
Dodge anuluje serię, żeby rozpocząć ją jeszcze raz, musisz wygrać 1 grę.
Przetestowałem to już i dostałem -10pkt czyli miałem 90 i musiałem dobić do 100 żeby znów mieć bo3 także nie polecam.
btw
Powinni zrobić tak jak wcześniej było że albo elo tracisz w tym przypadku punkty albo masz ban na 30min, 1h. Bo teraz jest -kilka pkt i jeszcze czas dobrze że za pierwsze 5 min tylko.
jesli jestem w jakies dywizji to nizej nie moge spasc?
btw co do dywizji, czemu w statystykach w silver jest powiedzmy tylko 30 ludzi, w nastepnej 60, to co oznacza ze tylko 30 osob na serwerze jest w tej dywizji ? xD
Sorry za OT, ale o co chodzi z tym przyznajwaniem punktow..?
Wczesniej dostawalem po 25-20, a teraz jedna gra 12, druga 8 trzecia 4(!) LOL
pytanie zadawne po raz setny.
mozesz spasc z dywzji 1,2,3,4 ale nie 5 gdyż z tieru nie da sie spasc;d a jest np Gold V i wczesniej Silver I.gdy jestes na goldzie V nie spadniesz na silver i analogicznie z innymi ligami
nie ma narazie zadnego wzoru ale chyba przydziale po poziomie przeciwnika ale to nie potwierdzone info
To ukryte elo to jakis zart?
Dostalem wlasnie 2 punkty.
LOL EBIN
moze mi ktos odpowiedzeic na pare pytan
1. kiedy sie gra bo3 a kiedy bo5
2. ile mam pkt jesli przegram bo3/bo5 lub co sie wtedy dzieje
3/jesli awansuje do ligi wyzej to mam 0 points?
4. jesli spadne lige nizej to mam 50 points?
5.czy moge awansowac wiecej niz jedna lige w gore np z IV do II?
1. jeśli wskakujesz wyżej dywizje czyli np silver II -> silver I to bo3, jeśli gold I -> plat V to bo5.
2. nie jestem pewny
3. tak
4. nie jestem pewny
5. raczej nie, ale nie jestem pewny
Jak awansować 2 ligi naraz?, bo widze u kolegi że w diamond 5 jest 151 osób, w diamond 3 73, a w diamond 4 jedna :D
HAHAH DOSTALEM JEDEN PUNKT
nie no przestalem szanowac riot po calosci
zeby s2 platin musial w gold div 1 zbierac po punkciku zeby wyjsc wyzej to jest zart jakis