Witam was drodzy TORGowicze. Mam do was pytanie gdzie sa najwieksze respy ww potworow i jak do nich dojsc ? Poprosze o mape ;-).
Pozdrawiam,
Destrucko.
Wersja do druku
Witam was drodzy TORGowicze. Mam do was pytanie gdzie sa najwieksze respy ww potworow i jak do nich dojsc ? Poprosze o mape ;-).
Pozdrawiam,
Destrucko.
Mamuty w drodze na camp barbów (na wzgórzu), tam też przy okazji można robić task na bagdery.
Stone golemy są w Zao, ale też przy maumtach w 2 małych kopalniach po 10 golemów, ale task tam jest bardzo nieopłacalny. Zejście jest na zachód od miejsca w którym lądujesz po przypłynięciu oraz na północ od największego campu barbów.
Badgery i mamuty polecam, sam robiłem te taski tam.
Mowisz o tych mamutach tam przed Crystal Spiderami i Ice Golemami na Svar~ ? :)
On pisze o mamutach w drodze na camp barbów. A zeby tam plynac musisz miec zaliczonych pare misji Ice Island questu, zeby npc Budel mogl cie tam zabrac.
Musisz mieć zrobione misje 1-3 Ice Island z tego co pamiętam, do płynięcia na tyrsung, wtedy budel zabierze cię też na camp.
W miejscu które podałem taska robiłem ok. godziny, badgery nieco dłużej, ale opłaca się oczywiście robić oba razem.
A od ktorego lvla mozna juz zaczac robic mamuty ? Aktualnie 25 ek 94/94 full eq.