-
[Magebot] Informacje
Witam - mam pytanie, poniewaz ile osob tyle opinii juz uslyszalem.
Jak to jest z magebotem - jezeli zakupi sie go za to 10 dolcow to ilu osobom moge podac swoj klucz zeby takze z niego korzystaly?
Prosze tylko o sprawdzone informacje.
Ewentualnie ktos posiada moze kod promocyjny? Chetnie przyjme!
-
Mage bot dobry na wara na otsy a nie na rl, a o ile wiem to ty na rl grasz, a chyba bana nie chcesz wyłapać. Do expa się nie nadaje ten bot wgl. 1 klucz chyba pare osób może, szybciej info uzyskasz na forum shadowcores.
-
Nie lepszy scrypt na ibocie? Do czego konkretnie potrzebujesz MageBota? Do robienia hard combo jak rozumiem?
-
Ja nie rozumiem - czy Wy macie problem z czytaniem? Czy prosilem o pomoc w tym, zeby dobrac mi odpowiedniego bota na RL?
NIE.
Chce wiedziec tylko ile osob moze miec tego mage jak go zakupie i tyle, kazda okazja do nabicia posta jest dobra widze.
-
Gdzieś słyszałem że 3 osoby mogą. Jak coś to PW podam Ci swój klucz to się przekonasz
-
Wiecej niz 3, po prostu zmiencie hardware serial dysku twardego na ten sam, tym sposobem na jednym kluczu bedzie moglo leciec nawet 23423 osob.
-
Sry za offtop ale jeżeli ktoś może rzucić takowym kluczem to poproszę :)
-
Co do licencji Magebota to da sie zrobic "cracka" przez HardDiscSerialNumberChanger, dosc latwe :P wystarczy zmienic serial dysku na ktorym ma sie MB na serial kogos kto ma licencje i bedzie normalnie dzialac nawet na wiele osob :P