Stworzony został nowy dział, mający na celu delikatne rozruszanie tego forum.
5 tematów z serii zadaj pytanie, w każdym jest i obowiązuje ten sam regulamin.
Zapraszam też do tworzenia poradników i wrzucania ich właśnie w tym dziale.
Wersja do druku
Stworzony został nowy dział, mający na celu delikatne rozruszanie tego forum.
5 tematów z serii zadaj pytanie, w każdym jest i obowiązuje ten sam regulamin.
Zapraszam też do tworzenia poradników i wrzucania ich właśnie w tym dziale.
Serio? Dział o jednej grze, a my go dzielimy na 7 poddziałów?;d
Jak dla mnie ta ilość poddziałów jest chora i zdecydowanie niepotrzebna. Mamy ogólny dział 'League of Legends', tam zawsze mozna bylo pisac o mechanice.
Jak dla mnie to jest to samo co dawne 1q1a, z taką różnicą, że jest rozdzielone na 5 tematów. Słabo.
imo bardzo fajne i przydatne przy aktualnym braku ogolnego 1q1a.
mi tam też się podoba. przynajmniej wszyscy wiedzą, gdzie jakie pytanie zadać. jak widać tematy cieszą się sporą popularnością, a bez nich pewnie nikt by o takie rzeczy nie pytał, bo zwyczajnie by nie wiedział gdzie :)
A kiedys wszystko dalo sie zmiescic w 1 temacie, co mi sie najbardziej podobalo ;d
Ale trzeba isc do przodu, jednak rozdzielanie go juz na takie male czesci jest meh
może w tak opisanych tematach i z względnie krótkim regulaminem większośćdebiliużytkowników nie będzie w temacie o midzie pytać gdzie kupić paysafecarda
idea podziału na milion podfor jest taka, by łatwo było znaleźc porządane info i by nie męczono jednego pytania co 2-3 strony
patrząc z perspektywy czasu na to, wielu osobom chyba brakuje zbiorowego tematu - mieszanki wypłacz/pochwal się, 1q1a na zasadach z hp ;]
w sumie można by w hp założyć jakiś temat dla płaczków lolowych, ale pewnie zebrała by się fala hejtów
nie tylko że brakuje bo ten osobny dział jest bardziej pomocny niż jeden temat gdzie był taki burdrel i fala hejtu jeśli ktoś zadał pytanie a pojawiło się ono kilka stron wcześniej, ale dobra jeśli to rozrusza forum to jak najbardziej tak ale mam nadzieje że już więcej podforum nie powstanie. Chodź ja bym był za tym by zrobić taki luźny temat do ogólne dyskusji tak jak to było wcześniej na zasadach hp ale z uwzględnieniem kilku nowych.
Można jeszcze dodać w mechanice 3v3 co i tak będzie mało popularne ale może się przydać
Miało to zabrzmieć trochę ironicznie jednak takiego efektu się spodziewałem mój błąd, a rozmawiać można o przysłowiowej dupie Maryni.
O dupie maryni możecie też popisać na czacie torgowym w lolu. Najlepsze miejsce do wypłakania, wyzywania i chwalenia się.