Na co moge isc z kumple 60ek? ja posiadam 70 ms i potrzebujemy cos zeby profitowac nawet glupie 20-30k na glowe ale zeby profitowac. Znacie jakies moze dobre miejscowki?
Wersja do druku
Na co moge isc z kumple 60ek? ja posiadam 70 ms i potrzebujemy cos zeby profitowac nawet glupie 20-30k na glowe ale zeby profitowac. Znacie jakies moze dobre miejscowki?
Takim składem cieżko wam będzie zarobić gdziekolwiek 20k na głowe.
Po pierwsze, leczenie eka będzie troche kosztować (bo nie masz sio, zostają uhy lub ek się sam leczy).
Po drugie macie małe lvle więc na nic sensownego nie pójdziecie.
Jeśli już macie gdzieś iść, to polecam wam wyrmy na liberty bay albo hellspawny w yalahar (po 1 na powieszchni). Alternatywnie możecie sprawdzić, jak wam bedzie szło na deeplingach, tylko jak się troche naluruje to knight może nie utrzymać klaty.
A mam pytanie. Co z potworami tam na mad mage jak jest? Jak z nimi jest? Czy to mozna jakos robic zeby tam cos zarobic? ;D
Z mad mage'a lecą itemki wymagane do addonow elementalist outfitu.
Ich cena to kilka-kilkanaście kk (zależy od servera)
Lecą bardzo rzadko, ale jeśli przyfarcisz to możesz szybko się wzbogacić.
jeśli mad mage to jest ten mob co się respi na edron po 25 falach servantów to ze spokojem go ubijecie. najdłużej wam zajmie samo czyszczenie spota z tych gówien, a jak macie farta to z servantów wam może golden can of oil zleci