-
Studia-poprawka
Witam
Mam pytanie:
Jeżeli na studiach nie zaliczyłem ćwiczen z danego przedmiotu i mam poprawkę w marcu(wynika z tego ze jak nie zdałem ćwiczeń to nie mogę z tego przedmiotu do egzaminu przystepować).
Jak to wygląda ta poprawka? Pisze się jeden egzamin który zalicza ćwiczenia i wykłady? Czy kazdy osobno trzeba pisać?Ile jest takich prób?Płaci się coś za to?
Pozdrawiam
-
Za poprawkę nie płacisz, trochę dziwne, że poprawę masz w marcu, u nas są w połowie lutego. Najlepiej idź do dziekanatu, tam się wszystkiego dowiesz. Z czego oblałeś ? :D
-
ja nie zaliczyłem ćwiczeń to na następny dzień miałem baraż (tu już zdałem), ale ten kto nie zdał ma kolejny gdzieś za 2 tygodnie, ale przed poprawą egzaminu
-
A jak to jest,1 egzamin który zalicza ćwiczenia i wykłady? Mikroekonomia niestety ;/
-
Każda uczelnia, każdy wydział, a nawet każdy prowadzący ma swoje własne rozwiązania, robi po swojemu. Spytaj ćwiczeniowca jak to dokładnie ma wyglądać, bo tutaj nikt nie będzie w stanie dać Ci stuprocentowo pewnej odpowiedzi
-
skoro jest tak jak mowisz, to pewnie zal z cwiczen bedziesz miec w marcu a 2 termin egzaminu pare dni pozniej, bo na 1 nie mozesz isc
-
Albo po chamsku mu juz pojechal i zrobil poprawke po sesji, by musial brac warunek z tego przedmiotu;p. Swoja droga u mnie typy i tak chodizli na I termin egzaminu i pisali, mimo ze mieli niezaliczone cwiczenia xd.