Tak mnie ciekawi po ilu banach jest perm ban w tej grze? Mam konto na ktorym bylo pelno banow i nie wiem czy warto kontynuowac dalej korzystac z tego konta czy nie, bo szkoda by bylo czasu jakby sie wylapalo perm bana.
Wersja do druku
Tak mnie ciekawi po ilu banach jest perm ban w tej grze? Mam konto na ktorym bylo pelno banow i nie wiem czy warto kontynuowac dalej korzystac z tego konta czy nie, bo szkoda by bylo czasu jakby sie wylapalo perm bana.
ja miałem 2 bany,3 dostałem w trakcie posiadania drugiego (fuck logic) i potem perma odrazu w czasie trwania poprzedniego bana.raz widze ze mam do daty 2012 r a 2 dni pozniej sprawdzam ile mi zostalo i do 2283 XD
ja dostalem z 8 banow na 1 koncie (lol) na drugim z 4-5 i nie mialem perma max to byl chyba 1 mc
Tak samo tutaj - pełno banów i ostrzeżeń, perma nie widać więc nie ma regułki
lol 2,3 bany? hahahaha
fajnie bo ja mialem ok 10-15 same za leave albo flame. teraz sie pilnuje bo kazdy flame to ban na 3 tyg :P
nie klamie,wiele osob moze to potwierdzic;d sam sie zdziwilem ostro,no ale cusz riot :))) pisze odwolanie a tu bot odpisuje to sie wkurwilem niemiłosiernie
ale ostatni ban przed permem to podobno 2 tyg.
slyszalem, ze nie ma dluzszych, to prawda?
ja mam na 3tyg+ za flame :P za leave nie wiem bo juz sie pilnuje;p
JA też dsotałem za flame an 2-3 tyg i perma na razie nie widać. Ale z tego co czytałem na forum leagueoflegends.com to można nawet na miecha dostać, a perm jest możliwy tylko w wyjątkowo hardkorowych sytuacjach, jak by się z wardów sfastyke narysowało albo wyzywało kogoś od hitlera czy coś :D
Ja tez uważam że reguły na to nie ma , posiadałem juz kilkanaście banów i dalej tym samym kontem gram.
ja na mainie miałem ogółem 3 ostrzeżenia, bany mniej więcej takie:
1 dzień
3 dni
tydzień
2 x 2 tygodnie
następnego jeszcze nie skleiłem (great success) ale chyba jest groźnie ;p
btw. kumpel który flejmuje 10 razy tyle co ja, ale wydał chyba z 500zł na tą grę nie miał nigdy bana
imo perm zależy od tego, czy się poprawiasz, np. jak skleisz czwartego bana za 5 gier gdzie poleciało 5+ reportów to bardzo możliwe, że ci dadzą perma, moje bany były zbierane każdy chyba z 3 miechy i to pojedyńcze reporty po grze (często absurdalne, ale odwołania nic nie dają)
U mnie pelno banow i to strasznie chaotycznych - 24h, tydzien, 3 tygodnie, po 2-3 miesiacach znowu 24h, 3 dni, 2-3 miesiace bez bana, nagle perm ;d
ja tez flejmowalem a pieniazki tez wydalem wiec chuj ich obchodzi chyba ile riotow jc;d