Witam, mam edka 130 lvl - full eq, które taski idzie jakoś fajnie robić edkiem? Niestety zaniedbałem i mam tylko 42 pkt ;/
Wersja do druku
Witam, mam edka 130 lvl - full eq, które taski idzie jakoś fajnie robić edkiem? Niestety zaniedbałem i mam tylko 42 pkt ;/
Weź SS, meduzy i hydry i ładuj się na banute
I z czego to bić? Gram na Neranie, a na banucie to ludzi jak pod dp Yala ;/
Z energii bij,bo są wrażliwe. Ale jak masz kase i sie nie przejmujesz to pakuj w nie sdkami.
Wie ktoś ile trzeba zebrać pkt żeby dostać bana ???
Jak dobrze ogarniasz to na cyclopolis zrobisz szybko behemoth taska bijac po 3 z avalanche.
Wez z soba dwarven ringa bo smithy upijają.
@up
100
Ja jak można się pozbyć tych pkt ? Bo czyje, że ban wisi w powietrzu ;/
#edit
@up
No, ale jak idzie na nie pierwszy raz to chyba musi za coś te sdki kupić. 300-400 żeby nie chodzić co 5 min
Meduzy przed 150 trochę hardcore się wydaje. Ale czy behe będą łatwiejsze? No nie wiem. Zwłaszcza, że je się zwykle po kilka z Ava bije.
Na 170 lvlu zapomniałem założyć terra seta na gorome. Spadłem na combo od meduzy i serpenta (z daleka mi jebly, nie podchadzac do mnie).
Po za tym to z sd czesto mialem waste.
Behemothy moga wydawac sie trudne do bicia, ale jak sie umie z nimi manewrowac i rzucac w miedzy czasie avalanche to nie jest zle.
Polecam zalozyc na siebie eq od arma, ewentulnie dwarven seta jak masz.
Czyli reasumując - póki co najlepiej olać taski i wrócić do nich koło ~170lvlka?
Dzięki za odpowiedzi, propsy