-
115 Pally facc
Witajcie znowu
Mam 115 palla, 93 dysta, dh, pal arm, yala legi, bohy, demon shield, gdzieś leży hornbow
Aktualnie poszukuję miejsca z sensownym jak na facc expem, gdzie nie zbankrutuję, a najlepiej będzie jakiś logiczny profit, może być też uber profit na minimalnym expie
Nonpvp, więc poh odpada(poza tym średni loot z tarantuli jest wart więcej niż z gsa przy moim farcie), of jest dość upierdliwy(da się zarobić, ale lootbag czy coś potrzebne), drillwormy na tyle szybki exp, że bez ass nie ma sensu wchodzić, a to już się nie opłaca
-
a nowy dragon lair pod carlin ?
-
cze,
skoro tamte miejsca Ci nie pasują to może podam co Ci jeszcze zostało do wyboru:
-banshee na isle
-robson isle
-gsy na crusie
-guardy
-dragi (fibula,vdl,carlin)
-te nowe dwarfy
-warlocki
-hellgate
-corymy
-
Facc ciezka sprawa
venore dragi , carlin dragi te nowe , deep fibula? ew warlocki na demoni exp dobry i zazwyczaj wolne + raczej z profitem powinno byc
-
@up: Losty są za mocne, loka zanim utłukę to mija tydzień, dragi może carlin wolne, ale to loteria(a przy moim farcie loteria=100% waste)(ale może się przejdę jak znajdę)
Gsy na crusie gorsze niż poh: ciasno i nie ma tarantul na profit ^^
wyspę ogarnę jak będzie dostępna, corymy trzeba ogarnąć, na hg wieki nie byłem, chyba enchanty brać?
banshee są dość upierdliwe, kiedyś tam byłem nawet, ale jak spadnie jakaś szata powinien już być profit
//osuszam kopalnie, ogary ode mnie pewnie zaraz postawią boty na deeplingach to będzie spokój ;d
-
wez łuk, crystalline arrowsy i na drill wormy, wez tez fire walle, profit 100%, te splintery co lecą po 400g sprzedajesz w sklepie z diamencikami, z tego ci wychodzi na + juz
-
No u mnie tak szybki spawn jest, że z łukiem to się złoże na wejściu już ;d
Chociaż tam bez gs to jakaś szansa jeszcze jest
tylko ostatnio trafiam same strzały za 30+gp/ea,a to jednak przegięcie
-
popros jakiegos kumpla zeby ci normalnie sprzedal,
no o tym respie bez gsow mowie, nie idziesz na north, expisz przy rope place i tam na lewo, co one ci moga zrobic niby, bierz fire walle, wiecej niz 1 nie ma prawa podejsc
-
Z gwiazdek to nawet fw nie biorę, padają jak muchy
Czasem tylko jak kilka podejdzie(wejście...) to na tarczę coś idzie
No i na dobieg tarcza jest potrzebna ;d
no może wezmę kilka na sytuacje ekstremalne, spamienie fw jak na ghastly nie ma sensu przy takim dpsie
-
Billy praktycznie wypisal wiekszosc fajnych miejscowek mozna dodac jeszcze free tomba pod Mount sternum (tez kilka dragow najnizej).
Osobiscie polecalbym sprobowac Banshee na isle of kings.Niestety ja tm expilem na podobnym poziomie tyle ze z mass sanem i exori sanem.A to już robi róznice.W sumie expiłem to duzo powiedziane bo bardziej chodziłem huncic swego czasu Sweet smailing baita.I na kilka huntow (sporo godzin) spadl tylko 1.Ale ogolnie bylo tam calkiem przyjemnie i z banshee spadaly blue robe czy terra mantle.
-
Jak resp taki szybki, to na Hellgate będzie dobrze. Exp może nie powala, ale zarobek na pewno zadowoli.
-
Hg jest na tyle daleko, że może to stanowić problem. Sporo tanich rzeczy spada, ale wszystkiego nie uniósę w żaden sposób. Zobaczę te robaki z ca, banshee i wyspę jak tylko droga wyschnie. Szczury to najpierw zobaczę co ile kosztuje, żeby później nie było niespodzianek.
Dzięki za wszystkie pomysły, jeśli ktoś coś jeszcze ma to chętnie przyjmę.
-
A jak w ogóle się dostać na tę Robson's Isle? Mógłbyś opisać?
-
karmisz węglem pompy w kazo aż zaczną działać
jak działają to po ss będzie dostęp do dodatkowej części kopalni, tam dodatkowy parowiec i tym parowcem
jeśli się da facc to fajnie ;d
EDIT: drillwormy bez gs na CA to jakieś 15gp na strzałę + cała reszta, bardzo dobry wynik
Zwłaszcza jak idzie 5 smp na 200 strzał ;d
Tylko trochę nudno, przydałby się jakiś spawn z poziomem trudności między tymi 2 z drillwormami