hej
chciałbym stworzyć nowy profil na moim windowsie 7 ale z ograniczeniami takimi jak:
- brak internetu
- nie mozna wlaczyc zadnego programu oprocz notatnika
da się tak?
Wersja do druku
hej
chciałbym stworzyć nowy profil na moim windowsie 7 ale z ograniczeniami takimi jak:
- brak internetu
- nie mozna wlaczyc zadnego programu oprocz notatnika
da się tak?
http://plcm.pl/obrazki/l/60960d547ca...b6ab6e20dd.gif
TEMAT ROKU KURWA!!!1
ps. gpedit.msc wpisane w menu start z konta administratora.
Kurwa... xd
Co Ci to da? Szybko przelogujesz się na normalne konto.
Skoro piszesz opowiadanie to zapewne nie z obowiązku, a z chęci. No, ale skoro zaczynając pisać, robisz inne rzeczy to znaczy, że wcale nie chcesz pisać i po prostu tego nie rób.
Dzzej ja wiem co mówię, po prostu tak już mam że niczego przy komputerze nie mogę zrobić (nie chodzi tylko o pisanie, ale też np. nauka) bo mi się mózg wyłącza i skupiam się na innych rzeczach. I nie przeloguję się na normalne konto, naprawdę ;)
Ponawiam pytanie bo wypowiedzi Gummi nie zrozumiałem
Najpierw napisz jaki masz system. W Windows Xp da się, ale w Windows Vista i 7 została usunięta opcja tworzenia profili.
@up
Win 7, patrz 1 post
A może Linux ubuntu zassaj - brak gier :P
windows 7
linuxa dla takiej pierdoly sciagac troche nie ma po co ;p
Wyłącz komputer i pisz na kartce. Ewentualnie kup maszynę do pisania. Przepraszam, ale do tego tematu nie można podejść poważnie.
dobra to inaczej, bo to nie chodzi tylko o pisanie a widze ze sie uczepiliscie ;s
nie z samym notatnikiem ale żeby po prostu nie mozna bylo wlaczyc zadnego zewnetrznego programu (wtedy moglbym np. uczyć się ze slajdów w spokoju)
Utwórz konto z ograniczeniami, gdzie nic nie możesz instalować. Przeinstaluj wszystkie gierki tak, by były tylko na koncie administratorskim. Kiedy chcesz coś robić i jesteś na koncie z ograniczeniami, wypnij kabel od neta.
+ wciąg kabel od neta żeby nie kusiło xd lub kup sobie takiego złoma że nic nie chodzi tylko notatnik xd