-
Mutated Baty
Siema , obudzilem sie trochu pozno i koniecznie chce podbic punktow Grizly Adamsa przed 130. Szukam jakis fajnych miejscowek na taska na mutated baty.Profa i lvl - 127 EK
Bylem juz:
-Katedra Yalahar- masa botow na gsach zachaczajacych na resp i tak maly - 4 batow - odpada
-Cemetery quarter podziemia(pod Zombi) - co tam zajrzalem to ktos biegal , a i tak mi sie nie wydaje bym duzo batkow spotkal.
-Alchemist - z tego co pamietam to tam chyba z 3 baty sa, do tego zabotowane
-Arena - 2 baty , zabotowane
-4 mutated baty tam przed wejsciem na brimstone bugi (za 1'szym teleportem zao) - za malo :X
-sporo mutated batow na powierzchni za drugim teleportem - probowalem tam , ale masa lizardow + souleaterow(jako knight nie chce na nie patrzec nawet). Nawet jak wybilem wszystko to goniac mutated bata wybiega 10 nastepnych stworzen , po zatym nie znam wlascwie tego miejsca oprocz drogi pomeidzy schodami a ogrodem imperatora , wiec nie wychylam sie za bardzo.(jestem na 3 misji wratha)
Wlasciwie myslalem nad wyrobieniem dostepu na zamek Vengoth , ale czy warto? Zalezy mi glownie na mutated batach.
halp
-
mhm, właśnie najlepiej bić taska na lewo od souleaterów, wraz z taskiem na lizardy i brimstome bugi.
pierwsze wybice respa będzie najgorsze, ale później spokojnie mozesz sobie bić same baty, brimstome, lancer beetle, haunted treelingi i tyle. ew. od czasu do czasu możesz leciec w dol i zabijac lizard high guard i legionnare.