siema
szukam programu j/w
jedyne co pamietam to ze w okienku pokazywal system z windowsa 98, mozna bylo przerzucac do niego pliki z normalnego systemu (naszego) i tam np odpalic bota
wie ktos co to za program/ jakis podobny?
Wersja do druku
siema
szukam programu j/w
jedyne co pamietam to ze w okienku pokazywal system z windowsa 98, mozna bylo przerzucac do niego pliki z normalnego systemu (naszego) i tam np odpalic bota
wie ktos co to za program/ jakis podobny?
https://www.virtualbox.org/
moze to?
w szkole na macach robimy i jak winda potrzebna to sie virtualboxa odpala, na stronie piszą, ze tez na windowsie to dziala, to chyba to bedzie
Nawet ms ma swoją maszynę wirtualną. Chyba virtualpc się nazywa. Jest też vmware. Ale zawsze jak potrzebuje używam właśnie virtualboxa
Ja używam VMware, możesz tam zrobić ile chcesz wirtualnych komputerów, no i zainstalować jaki chcesz system.
a czy na VMware i virtualbox mozna wrzucic gre o wielkosci 8gb~ + bota? i czy uciagnie wogle ta gre?
Ha! Wątpię. U nas w szkole na VB nie działa nawet gta 2 :(
Zależy od Twojego kompa. Powinno dać radę bez problemu bo ja jak robiłem ref'y w lolu miałem 3 wirtualne kompy na którym był lol włączony i jeszcze na swoim grałem ;).
Z wirtualnego nie będziesz miał dostępu do karty graficznej, tylko jakąś emulowaną. A tak to możesz odpalać wiele instancji komputerów na raz.
Polecam VirtualBoxa.